Artikel top billede

Nu er det officielt: Den nye iPad kommer næste onsdag

Apple har netop sendt indbydelsen til iPad-præsentationen ud. Se den her.

Den næste generation af Apples iPad bliver præsenteret i San Francisco om en uge - onsdag den 7. marts.

Det fremgår af en indbydelse, som Apple netop har sendt ud.

Indbydelsen er illustreret med et billede af skærmen på en iPad, og oversat til dansk lyder overskriften: "Vi har noget, som du bare skal se. Og føle."

Men mens det er ret sikkert, at der vil stå en ny iPad på menuen, er det stadigvæk mere usikkert, hvad den præcist vil indeholde.

I efteråret blev mange Apple-fans skuffede, da de forventede sig en ny iPhone 5, men måtte nøjes med en iPhone 4S.

Mange rygter

Ifølge de hedeste rygter vil den næste iPad få en såkaldt retina-skærm, der har en dobbelt så høj opløsning som den eksisterende iPad.

Det vil sige en opløsning på 2048 x 1536 pixel.

Den forventes også at få en betydeligt hurtigere processor.

Rygter har floreret om, at der kan være tale om en såkaldt quad core processor med fire kerner, men det er måske mere sandsynligt, at der blot vil være tale om en tunet udgave af den eksisterende processor med to kerner.

De seneste dage er der også dukket flere billeder op til overfladen på internettet, der viser bagbeklædningen af, hvad der kan være den nye iPad.

Ifølge billederne kan vi forvente, at den bliver en anelse tykkere - men den vil dog kun lægge sig ud med 0,8 millimeter.

Eventen vil finde sted i Yerba Buena Center i San Francisco, og den vil blive skudt i gang klokken 19 dansk tid.

Læs også:

Her er syv frække rygter om den nye iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.