Artikel top billede

Apple præsenterer iPad 3 den 7. marts

Apple har inviteret til iPad-præsentation i næste uge. Her er, hvad vi ved om iPad 3.

Den 7. marts bliver iPad 3 præsenteret på et event i San Francisco. Apple har sendt en indbydelse ud og den er illustreret med et billede af en iPad. Så der skulle ikke være nogen tvivl om, hvad Apple vil præsentere i Yerba Buena Center i næste uge.

Præsentationen sker samtidig med den tyske Cebit-messe og en uge efter Mobile World Congress i Barcelona. Men Apple har altså som sædvanlig valgt at gå sine egne veje og præsentere den nye iPad på sit eget arrangement i stedet for at stille op på en af branchens store messer.

I den sidste måned har der været rygter om, at Apple ville lancere iPad 3 i den første uge af marts - en enkelt kilde har ligefrem nævnt den 7. marts som dato. Så det viste sig at holde stik.

Selvom Apple er helt stille omkring den næste iPad 3 er der sluppet mange informationer ud allerede. Produktionen startede angiveligt allerede i januar og dermed er det sandsynligt, at iPad 3 også kan købes allerede fra næste uge - i hvert fald i nogle lande. 

Det skulle være næsten sikkert, at iPad 3 har en quad-core-chip kaldet A6. Den får også 4G-understøttelse (LTE). I øjeblikket understøtter hverken iPad eller iPhone LTE.

Det mest omtalte element i iPad 3 er selvfølgelig skærmen. Det menes at 9,7-tommers panelet har en opløsning på 2.048 x 1.536 punkter.

Det svarer til en pixel-tæthed på 264 punkter per tomme (ppi). Til sammenligning har den nuværende iPad en opløsning på 1.024 x 768 pixel og en ppi-værdi på 132. Så ppi'en er altså fordoblet - men det er ikke helt Retina-kvalitet, som starter ved 300 ppi.

Men den høje opløsning skulle alligevel få billeder at ligne trykt materiale. Dermed kan tavlecomputeren også blive en stærkere konkurrent til de mange e-bogslæsere som f.eks. Kindle fra Amazon.

Det skulle også være sikkert, at der er indbygget en ny og hurtigere grafikchip i iPad 3. De indbyggede kameraer har muligvis fået en højere opløsning end i 2'eren.

Tavlecomputerens form har sandsynligvis ikke ændret sig meget, men det menes at den vil være lidt tykkere for at få plads til et større batteri. Det betyder også at vægten nok er lidt større.

Det ser ud til at Home-knappen muligvis forsvinder helt. Den er i hvert fald ikke synlig på det billede, som Apple har sendt ud i forbindelse med invitationen til næste uges arrangement.

Præsentationen finder sted onsdag den 7. marts kl. 19.00 dansk tid.
IT-JOB

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Fullstack developer for UI

Conference Manager

Full-stack udvikler

Centrica Energy Trading A/S

Senior Software Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.