Artikel top billede

Danske biografer lancerer filmtjeneste

Men først fire måneder efter bio-premiere.

Kino.dk har indtil nu været portal for Nordisk Film og CinemaxX' biografer, hvor man kan se trailers og bestille biografbilletter. Men i fremtiden kan man også se filmene hjemme i stuen.

Kino.dk har åbnet tjenesten: OnDemand.

Tjenesten adskiller sig visuelt ikke meget fra Yousees video-portal Yousee.tv. Det skyldes, at biograferne har samarbejdet med Yousee, som leverer det tekniske setup.
Der er fra starten 2300 film at vælge mellem, og de nyeste koster 39 kroner at leje i et døgn via streaming.

Nordisk Film og CinemaxX mener stadig, at film skal ses i biografen, så den nye tjeneste skal ikke erstatte oplevelsen i mørket med de bløde sæder, popcorn og store skærmstørrelser.

"En moderne forbruger ønsker at supplere sine biografbesøg med at se film online og gerne lovligt. Det er et naturligt skridt at tilbyde dem video-on-demand. Vores mål er at etablere et 360 graders filmunivers, hvor film og alt omkring film er tilgængeligt hvor og når som helst," siger Lars Bernt, adm. direktør for kino.dk.

Selskabet har dog ikke løst det problem, der ifølge kritikere skaber pirateri i Danmark. Nemlig at der går lang tid fra film går i biografen, til de dukker op på lejemarkedet.
På Kino OnDemand dukker film også først op fire måneder efter biografpremieren.

Der findes allerede en god bunke film-tjenester på det danske marked. For eksempel Headweb, Voddler og Yousee.tv. Men de fleste arbejder med stykpris og ikke en fast lav månedlig pris, som har gjort Netflix i USA populært.

Kino.dk ejes af Nordisk Film Biografer og CinemaxX. 35 procent af billetterne til danske biografer sælges på Kino.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere