Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

SAP vil kapre danske forhandlere fra Visma og C5

Med en ny cloud-version af SAPs ERP-system Business One Vil den tyske softwaregigant kapre forhandlere og kunder på SMB-markedet.

Den tyske ERP-producent SAP har lanceret en cloud-version af ERP-systemet Business One, som skal kapre både kunder og nye forhandlere hos konkurrenterne Visma og Microsoft.

Det nye cloud-produkt markedsføres under navnet Busines One On Demand, og det retter sig ifølge SAPs nordiske kanalchef Maja Løve Dybdahl først og fremmest mod low- og midmarket-kunder med fem eller flere slutbrugere.

Maja Løve Dybdahl peger selv på, at SAPs nye cloud-system skal konkurrere med løsninger fra Visma, Mamut og Microsofts C5.

"Men enterprisekunder kan også med fordel bruge Business One On Demand, hvis de for eksempel har mindre afdelinger eller salgskontorer i de enkelte lande," siger Maja Løve Dybdahl.

På verdensplan har SAP i dag omkring 34.000 kunder på Business One, heraf omkring 1.000 kunder alene i de nordiske lande.

"Der er et klart behov i markedet for det her produkt, men vi ser da også gerne, at forhandlere, som i dag sælger andre løsnigner fra vores konkurrenter, kigger nærmere på det tilbud, vi nu lægger frem," siger SAP-chefen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.