Artikel top billede

Google klar med ny online-butik

Nu forsvinder Android Market og bliver erstattet af en ny mobil online-butik, Google Play, hvor man finder alt fra musik til e-bøger.

I sin officielle blog fortæller Google at Android Market, Google Music og Google eBookstore nu bliver forenet i den nye butik Google Play. Det er en cloud-baseret tjeneste, hvor den indkøbte musik, film, bøger og applikationer bliver gemt online og dermed er tilgængelig på alle enheder.

Google fortæller at man kan gemme op til 20.000 sange gratis i Play og købe musik i et katalog med millioner af musikstykker. Der er adgang til 450.000 Android-applikationer og spil, og det, der beskrives som verdens største udvalg af e-bøger.

Desuden kan man leje tusindvis af film i normal og HD-kvalitet, som så bliver streamet over nettet.

I den kommende uge vil Google hver dag tilbyde et nyt album, en e-bog, film eller applikation til en særlig favorabel pris i den nye online-butik.

Det komplette udvalg af film, bøger, musik og applikationer er kun tilgængelig i USA. I andre lande er der indtil videre kun adgang til en begrænset version af shoppen, men Google understreger dog at målet er at tilbyde så mange forskellige typer af indhold som muligt rundt om i verden.

I Danmark kan man således kun shoppe applikationer i butikken; så den eneste konsekvens for danske brugere er altså indtil videre, at Android Market har fået et nyt navn.

Google er stadig ikke klar til at sælge musik, film og e-bøger i Danmark.

Android Market blev lanceret i 2008 og ligger i dag på mere end 300 millioner mobile enheder med Android. Et tal, der vokser med adskillige millioner om ugen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere