Artikel top billede

Samsung udvikler smartphone med fleksibelt OLED-display

En smartphone med bøjelig OLED-skærm kommer på markedet allerede i år.

Samsung er lige på trapperne med en smartphone med fleksibelt OLED-display. Den kommende "Galaxy Skin" skulle være den første telefon, der bruger denne teknologi. Konceptet blev allerede vist sidste år på Consumer Electronic Show i Las Vegas, men nu skulle det være sikkert at telefonen kommer i år.

Den har et 4-tommers AMOLED-display med 800 x 480 billedpunkter og kører med Android som operativsystem - enten den aktuelle version Ice Cream Sandwich eller det kommende Jelly Bean.

Telefonen er kun 8 millimeter tyk og den skulle være bøjelig, som det fremgår af konceptbillederne fra Samsung. De tekniske data er en 1,2 GHz processor, 1 GB RAM og et kamera med otte megapixel.

Ifølge de seneste meldinger kommer Galaxy Skin i årets fjerde kvartal, men allerede i april kommer det nye flagskib i S-serien, Galaxy S III med quad-core-processor.

Det kan lyde imponerende at man kan bøje en telefon, men den fleksible skærm kan allerede ses i den nedenstående Youtube-video. Den viser at displayet ikke kun er fleksibelt, men også meget robust; selv et hammerslag efterlader ingen skrammer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere