Artikel top billede

Azure-nedbrud udløser rabat til kunderne

Alle kunder på Microsofts cloud-platform Azure får 33 procents rabat efter nedbrud, der var udløst af skudåret.

Alle kunder på Microsofts Azure platform får nu en trediedel af deres abonnementsbetaling for februar retur, efter at den cloudbaserede service ved sidste månedsskifte gik ned. Det skriver amerikansk CRN. Rabatten gælder kunder, som bruger Windows Azure Compute, Access Control og Service Bus and Caching, uanset om de har været generelt af nedbruddet.

Nedbruddet var ifølge Microsoft udløst af en fejl relateret til skudåret og den sjældne dato 29. februar. Det startede kort før midnat den 28. februar dansk tid og varede godt 12 timer, men det tog yderlige cirka 18 timer før alle systemer igen kørte normalt.

Microsoft har annonceret, at man nu vil redesigne dele af systemet, ligesom man vil forbedre kontrol og fejltest af Azure.

Et af problemerne i forbindelse med nedbruddet var, at Azure kundesupport selv blev ramt af nedbruddet. Derfor vil Microsoft oprette en særskilt platform for support og opruste kommunikationen via sociale medier som Facebook and Twitter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere