Artikel top billede

LEGO vinder pris for innovativ bygge-app

På SXSW-messen i Austin kunne LEGO i går hente en pris for en af årest bedste underholdnings-produkter. Se hvem der ellers fik juryens opmærksomhed.

Teknologimessen SXSW i Austin forsøger hvert år at give et billede af de kommende trends og udviklinger. Således også i år.

Den interaktive messe synger i disse timer på sine sidste vers, og det var derfor blevet tid til at uddele The Interactive Awards, hvor der var lidt dansk hæder at hente.

LEGO vandt i kategorien for bedste underholdningsprodukt med sin Life of George. Spillet er en LEGO-udgave af Tegn og Gæt, hvor det i sagens natur ikke handler om at tegne - men at bygge med brikker.

Tidligere vundet af succesfulde iværksættere 

Førstepræmien i kategorien "sociale medier" blev Storify, der er en tjeneste, som forsøger at skabe sammenhæng i det krystaliserede mediebillede, mom Twitter, Facebook og Youtube skaber.

Big Stories Small Towns fra Australien vandt prisen i kategorien communities. Big Storie Small Towns er et video-fællesskab mellem beboere og professionelle videoskabere.

I kategorien "undervisning" vandt Projeqt for en dynamisk fremvisningsportal.

En samlet oversigt over alle finalisterne ligger her.

Blandt sidste års vindere var GetSatisfaction, AirBNB, Groupon og GroupMe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere