Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nu er Paypal klar med smart iPhone-betaling

PayPal har netop præsenteret sin verdensomspændende satsning PayPal Here, der gør det muligt at modtage kreditkort-betalinger via en iPhone eller iPad.

Det ligner mest af alt en trekantet viagra-pille.

Men der er langt fra tale om et produkt fra medicinal-industrien. Den blå trekant, du ser på billedet, er Paypals nye kortlæser, der gør det muligt at modtage betalinger på en iPhone og iPad.

Kortlæseren får navnet PayPal Here, og den bliver en direkte udfordrer til Twitter-stifteren Jack Dorseys selskab Square, der har en lignende løsning i USA, og svenske iZettle, der netop er blevet lanceret i Danmark.

Sættes i hovedtelefonstik

Ligesom med Square og iZettle består PayPals løsning af en kortlæser og en medfølgende app.

Kortlæseren indsættes i telefonens hovedtelefonstik, hvorefter sælgeren indtaster et beløb i app'en. Bagefter stryger kunden sit kort gennem kortlæseren og sætter sin underskrift på touchskærmen.

Men det er dog også muligt at bruge app'en uden kortlæseren. I stedet kan du med telefonens kamera indskanne betalingskortets kortnummer, ligesom kameraet også kan bruges til at indskanne checks.

Alle data er naturligvis krypterede, og det er gratis at anskaffe sig både app og kortlæser. Men Paypal tager sig til gengæld betalt ved at snuppe 2,7 procent af hver eneste transaktionen. Samme procensats som Square og iZettle tager.

Kommer snart til hele verden

Paypal har dog gennem længere tid varmet op til indtoget på markedet for mobilbetalinger. 

Sidste år testede Paypal en mobilbetalingsløsning i vores naboland Sverige og flere steder i USA.

Det vides dog ikke, hvornår vi kan forvente, at Paypal Here rammer Danmark. Men løsningen bliver med øjeblikkelig virkning lanceret i USA, Australien og Hong Kong, og ifølge PayPal vil den "snart" blive udbredt til resten af verden.

Se her hvordan PayPal Here virker:
 

Læs også:
 
Nu skal det være muligt at PayPal-betale i butikkerne  

Nu vil Toshiba dræbe butikkernes stregkoder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.