Artikel top billede

Her er de værste problemer med den nye iPad

Apple har allerede solgt tre millioner eksemplarer af den nye iPad, men det er ikke alle kunderne, der er glade.

Fredag kom den nye iPad på markedet i en række lande verden over - dog ikke Danmark, hvor den først kan købes den 23. marts - og det ser ud til at salget har overgået alle forventninger. I de første dage har Apple solgt tre millioner eksemplarer af den nye iPad. Dette tal omfatter ikke alle de forudbestillinger, der er modtaget op til lanceringen.

Den nye iPad har fået gode anmeldelser, men der er også meldinger om problemer med tavlecomputere. Mange købere har bemærket at iPad'en bliver meget varm. Fænomenet bliver også diskuteret i det officielle Apple supportforum.

Et infrarødt billede på den hollandske blog Tweakers.net bekræfter, at den nye iPad bliver omkring fem grader varmere end forgængeren iPad 2. Det kan skyldes den nye grafikchip, som sender temperaturen op på 33 C under spidsbelastning. Dermed ligger temperaturen stadig inden for Apples tilladte grænseværdier mellem 0 og 35 C.

Men det kan betyde at tavlecomputeren hurtigere bliver overophedet og må køle ned, når vejret bliver varmere til sommer. Den gamle iPad blev også hurtigt for varm, hvis den blev placeret for længe i direkte sollys på en varm dag, og det er muligt at problemet er endnu værre med den nye model. Det er anbragt en varmeledende plade, som fører varmen direkte ud til bagpanelet.

Et andet problem er, at nogle af de såkaldte Smart Covers ikke kan bruges sammen med den nye iPad. Fotografen Mark Booth skriver i sin blog, at Apple har indbygget en ny sensor, som kræver at Smart Cover'ets magnet skal have en bestemt polarisering. Apple tilbyder dog at udskifte Smart Covers gratis i sine Apple Stores.

Nogle få brugere melder om en gullig farvetone på display'et, som kan ses på dette billede. Apple har tidligere haft problemer med farven gul og der kan være tale om en defekt i enkelte modeller. Der var også meldinger om lignende problemer med iPhone 4, som angiveligt skyldtes lim der ikke var tørret rigtigt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.