Artikel top billede

Zynga betaler en milliard kroner for Draw Something

Spilgiganten Zynga har købt firmaet bag det populære mobilspil Draw Something.

På kun seks uger har applikationen Draw Something udviklet sig til en sensation på Apple App Store og Google Play Store. Den er downloadet mere end 35 millioner gange. Ideen er meget simpel - brugerne skal tegne noget, som andre så skal gætte.

Nu har Zynga købt firmaet bag Draw Something, OMGPOP, for et beløb på omkring en milliard kroner. Det skriver AllThingsD.

OMGPOP har kontor i New York og der er omkring 40 ansatte. Det har også udviklet en række andre spil end Draw Something, men det er ingen tvivl om, at det er det seneste mobil-fænomen, der har fået Zynga til at lægge en milliard på bordet.

Zynga er mest kendt for Facebook-spil som Farmville og Mafia Wars og blev selv børsnoteret i december.

Ifølge AllThingsD tjener OMGPOP mere end 1,3 mio. kr. om dagen på salget af Draw Something til iOS - og det er efter at Apple har fået sine 30 procent.

Firmaet har tidligere haft svært ved at skaffe investeringskapital - men det ændrede sig radikalt efter Draw Something blev en gigant-succes.

Salget får ingen direkte betydning for Draw Something, som fortsat kan downloades i de forskellige app stores.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere