Artikel top billede

Microsoft undskylder snyd i Windows Phone-konkurrence

En Galaxy Nexus-ejer mener at Microsoft har snydt med en smartphone-konkurrence. Nu har han fået en undskyldning.

Microsoft har satset højt med en ny reklamekampagne for sit mobile operativsystem Windows Phone - og det har nu givet bagslag. Ejere af smartphones med andre operativsystemer blev inviteret til at dyste i en hastighedstest med en Windows Phone-enhed. Hvis de vinder, bliver de belønnet med en notebook til 1.000 dollar. Tabere får et tilbud om at udskifte deres telefon med et produkt med Microsoft-operativsystem.

Denne konkurrence kaldes for "Smoked by Windows Phone Challenge" og man kan deltage i 14 Microsoft-butikker rundt omkring i USA.

Men nu bliver Microsoft anklaget for snyd. Sahas Katta, der er chef for et it-firma, mødte op i den lokale Microsoft-butik i Santa Clara med sin Galaxy Nexus, der allerede kører det nye Android 4.0.

Hans opgave i konkurrencen var at finde vejret i to forskellige amerikanske byer på sin smartphone - hurtigere end en Microsoft-medarbejder med Windows Phone. I sin blog skriver Katta, at han klarede opgaven "brøkdele af et sekund" hurtigere end Microsofts medarbejder.

Alligevel fik han ikke nogen præmie - Microsoft-butikken henviste til, at de to byer skal ligge i forskellige stater.

Historien spredte sig hurtigt fra Kattas blog og der gik ikke længe, inden der kom en reaktion fra Microsoft. Her har man nu sendt en officiel undskyldning til Katta og lover samtidig, at han både får en computer og en telefon med Windows Phone - som altså er langsommere end hans egen Android-enhed.

Dermed er historien dog ikke slut. Katta har allerede annonceret, at han ikke vil beholde computeren og telefonen. De skal sælges på eBay - og pengene skal doneres til et velgørende formål.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere