Artikel top billede

Nyt design til Googles sociale netværk

Det sociale netværk Google+ har fået et nyt design. Nu er der 170 millioner brugere.

Google er klar med et nyt design på sit sociale netværk Google+. En af de mest iøjnefaldende ændringer er det nye store coverbillede. Ligesom på Facebook-tidslinjen kan man nu vælge et ekstra billede til sin profil, som vises sammen med det normale profilbillede. Nogle af de mest kreative eksempler kan ses her.

En anden nyhed er, at navigationsbjælken er flyttet fra skærmens øverste kant til venstre side. Nu kan de enkelte elementer i bjælken flyttes rundt og nye symboler kan tilføjes med træk-og-slip.

Generelt er der flere muligheder for at tilpasse profilsidens layout og der er en ny Explore-side, hvor man kan følge med i, hvad der sker på sitet. Der er også en chatliste med vennerne, som minder om Facebook.

Google beskriver ændringer i sin officielle blog, hvor man også kan se en række eksempler på det nye design.

Samtidig fortæller Google, at antallet af brugere på det sociale netværk nu har rundet 170 millioner. Det er næsten en fordobling i forhold til januar, hvor tallet lå på 90 millioner. Men flere undersøgelser tyder på, at brugerne ikke tilbringer ret meget tid på Google+.

I de seneste dage har Google også lanceret sin Currents-tjeneste internationalt. Det er en applikation til Android og iOS, der samler nyhedsartikler, video, billeder, RSS-feeds og Google+ statusopdateringer i en magasin-lignende brugerflade. Det minder om den kendte applikation Flipboard, hvor man også samler indhold fra sociale netværk og andre kilder i et digitalt magasin til mobile enheder.

Currents kom i december sidste år, men først nu er man klar med indhold fra andre lande end USA.

Besøg ComON på G+.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere