Artikel top billede

Dansk iværksætter vil lade dig shoppe direkte i annoncebanneret

Dansk startup klar til at revolutionere den måde, du handler på nettet og med mobiltelefonen.

Atosho

Det lyder som en japansk dessert, men er faktisk et pæredansk iværksætterfirma.

Atosho skal læses som en sammentrækning af ordene "atomized" og "shopping", hvilket beskriver den røde tråd i firmaets nye måde at tænke e-handel. Almindelig webshopping sprængt i atomer.

Ved at anvende Atosho kan et firma eller en webbutik lade sine kunder handle, så snart de ser en reklame for et produkt på nettet i en indlejret shop. Hvis en bruger klikker på et banner, der benytter Atoshos- platform og økosystem, åbner købsvinduet sig med det samme som et overlay-billede på den hjemmeside, der reklamerer for produktet, i stedet for at kunden sendes videre til et nyt website.

Se eksempler på webbutikkerne implementeret i forskellige annonceformater på Atosho.com.

Millioner fra Manchester

Atosho er baseret i Danmark og samtidig i færd med at slå sig ned i Frankrig, Norge og England. Den hurtige ekspansion er blandt andet hjulpet på vej af en investering fra Alex Ferguson, den mangeårige træner fra Manchester United.

Atosho er også blandt de deltagere, som i aften kan vinde den europæiske afdeling af iværksætterkonkurrencen Red Herring.

Thomas Busk er nytiltrådt hos Atosho som administrerende direktør. Han har en længere fortid med stillinger hos Microsoft i Danmark, USA og Europa.

Han blev blandt andet lokket til af firmaets måde at takle den såkaldte multichannel, der blivere vigtigere og vigtigere i takt med at meget nethandel flytter ud på forskellige platforme.

"Vi gør det både simpelt for brugeren at købe på tværs af platforme, men vi gør det også nemt for udbyderen, der bare skal levere en produktfil til os, så får vi den ud til alle mediekanaler, i tilbudsaviser eller hvis man vil koble salget til en fysisk aktivitet i butikken," siger Thomas Busk.

Atosho leverer ikke kun bannerannoncer med indbyggede webshops. En forretningsdrivende kan også sendes kunder videre til mobili webshops, hvis de scanner en QR-kode i en butik eller i et trykt magasin.

Hvis Atosho får held med sit foretagende, kan firmaet også skubbe til den almindelige prisstruktur for mange websites, hvor reklamer bliver betalt efter, hvor mange visninger og kliks, de kan skabe. I Atoshos forretningsmodel skal sælgeren af et produkt kun betale, hvis der rent faktisk laves en handel. Laves der en handel betales et gebyr, som deles mellem Atosho og den hjemmeside, der havde reklamen liggende.

"Man kan sige, at marketingsomkostninger bliver til salsgsomkostninger," siger Thomas Busk.
IT-JOB

Region Hovedstaden - Center for It, Medico og Telefoni

Vicedirektør til sundhedsdigitalisering i største skala

Vetech Software Solutions ApS

Softwareudvikler

Capgemini Danmark A/S

Salesforce Technical Consultants
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.