Artikel top billede

Tusindvis af Twitter-kodeord er lækket

En stor samling med kodeord til Twitter-konti er landet på Pastebin.

Twitter undersøger i øjeblikket hvordan en liste med tusindvis af kodeord fra Twitter-brugere er endt på internet-tjenesten Pastebin. Listen indeholder omkring 55.000 brugernavne og kodeord - men Twitter fortæller at 20.000 af dem er duplikater eller ugyldige data.

Samtidig fortæller Twitter, at man har opfordret de ramte brugere til at ændre deres kodeord.

Listen med kodeord beskrives som "mærkelig". Mange af kodeordene ser ud til at være usædvanlig stærke Det er lange tilfældige kombinationer af tal og bogstaver. Twitter fortæller også, at mange brugernavne og kodeord på listen ikke passer sammen.

De mange brugerdata er sluppet ud næsten samtidig med, at Twitter har afleveret en begæring ved State Court i New York for at forhindre, at man bliver tvunget til at udlevere data om en af sine brugere.

Statsadvokaten i New York har forlangt at Twitter skal aflevere data om en "Occupy Wall Street" aktivist, Malcolm Harris. Twitter henviser til, at informationerne tilhører den enkelte bruger, og tjenesten mener ikke at man er forpligtet til at udlevere dem.

Men det er uklart, om der er forbindelse mellem denne sag og de lækkede kodeord.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere