BREAKING:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Test afslører: Denne mobil-skærm er bedst i sollys

Sol og sommer er på vej, men hvilken smartphone klarer sig mon bedst under åben himmel?

Sommeren er på vej.

Og uanset om du skal ligge ved stranden eller arbejde udenfor, kommer du næsten uundgåeligt til at bruge din telefon under sommerhimlen.

Desværre klarer de fleste mobilskærme sig relativt dårligt i solskin.

Men virksomheden DisplayMate, der producerer professionelle værktøjer til skærmkalibering, har undersøgt, hvilken mobilskærm der klarer sig bedst i skolskin.

Virksomheden testede i alt fem smartphones, der blev udsat for en lyspåvirkning på op til 40.000 lux. Og under disse forhold viste det sig, at Nokias Lumia 900 klarer sig bedst.

HTC-telefon var dårligst

På de følgende pladser kom Samsung Galaxy S, iPhone 4, Motorola Droid X, mens sidstepladsen blev indtaget af HTC Desire.

Lumia 900-telefonen fra Nokia er udstyret med en såkaldt AMOLED-skærm, der er kendt for at være enormt kontrastfyldte skærme, men paradoksalt nok normalt også har ry for at klare sig relativt dårligt i solskin.

Men Nokia oplyser på sin hjemmeside, at telefonen også er udstyret med en særlig ClearBlack-teknologi, der angiveligt gør skærmen bedre til at gengive sorte farver og desuden reducerer reflektioner i solskin.

Test af tablet-skærme

Ud over testen af smartphones har Display-Mate også lavet en tilsvarende solskins-test af fire forskellige tablets. Her klarede Samsung Galaxy Tab 10.1 sig bedst, mens Apple iPad 2 indtog andenpladsen.

På de to sidste pladser kom Amazons Kindle Fire og Motorola Xoom.

Af ukendte årsager har DisplayMate ikke testet den nye iPads anmelder-roste retina-skærm.

Læs også:

Se den nye fantastiske iPad med retina-skærm

10 tip som får dit smartphone-batteri til at holde længere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.