Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

En Macbook Air sammenlignet med den nuværende Macbook Pro.

Her er den nye Macbook Pro som du har drømt om

Apple er på trapperne med en helt ny professionel Mac, og ifølge rygterne får den en knivskarp retina-skærm. Læs de nye rygter her.

Apples Macbook Pro-linje - tidligere kendt under navnet Powerbook - har gennem mange år været det foretrukne valg i den kreative branche.

Men står du over for at skulle udskifte din gamle Macbook Pro, kan det være en god idé at vente. For nu er der kommet ekstra næring til de rygter, der længe har floreret om, at der er en ny Macbook Pro på vej.

Apples-siden 9to5Mac erfarer via kilder i Apples leverandør-netværk, at Apple i øjeblikket er i gang med en testproduktion af den nye Macbook Pro. 

Innovativ retina-skærm

Den nye Macbook Pro vil ifølge rygterne have en en helt ny højtopløselig retina-skærm i stil med den, der findes i den nye iPad og i iPhonen.

Skærmen bliver angiveligt på 15 tommer og vil få en opløsning på 2800x1800, og holder rygterne stik, vil den uden tvivl være guf for alle, der bruger deres Mac til grafisk arbejde. 

Ifølge 9to5Mac's kilder vil den nye skærm være den mest betydningsfulde innovation, som Mac-computerne har set i årevis, og kilder beskriver skærmen som værende så flot, at den vil få dig til at tabe både næse og mund, når du ser den.

Væsentligt tyndere

Apple-sidens kilder oplyser desuden, at den nye Macbook Pro vil være væsentligt tyndere end den nuværende Macbook Pro, men den vil dog stadigvæk være en anelse tykkere end en Macbook Air.

I lighed med Macbook Air og de mange nye ultrabooks vil den ikke indeholde et cd/dvd-drev, og den vil heller ikke have et stik til et netværkskabel (ethernet).

Til gengæld vil den ud over en thunderbolt-port også have de nye lynhurtige usb 3.0-porte.

Det vides ikke, hvornår den nye Macbook Pro bliver præsenteret. Men det bliver efter alt at dømme i år, og med stor sandsynlighed kommer det til at ske allerede i løbet af sommeren.

Læs også:

Derfor er en ultrabook den ultimative arbejdscomputer

Den næste udgave af Photoshop flytter ud på nettet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.