Artikel top billede

Nu tvinges Windows Phone-brugere til opdatering

Microsoft kræver at Windows Phone skal opdateres til version 7.5, ellers er det slut med adgang til Marketplace.

Hvis man ikke har opdateret sin Windows Phone 7-smartphone til den aktuelle version 7.5, er det snart slut med at hente nye apps fra Marketplace. Det fortæller Microsoft selv i sin blog. De fleste Windows Phone-brugere har allerede version 7.5, der kom sidste efterår, og de behøver ikke foretage sig noget.

Mens hvis man har en ældre version installeret på telefonen, kommer en fejlmeddelelse når man forsøger at installere en ny applikation eller opdatere en eksisterende app.

Den eneste mulighed for at få nye apps på telefonen er altså at opdatere til version 7.5.

Microsoft skriver i bloggen at denne ændring i Marketplace bliver aktiv i løbet af en eller to dage.

I et ældre blogindlæg leverer softwarefirmaet også en forklaring på, hvorfor det er nødvendigt at tvinge brugerne til en opdatering.

"Hvorfor gør vi dette? Marketplace vokser meget hurtigt. Der er nu mere end 80.000 apps og den er tilgængelig i 54 (snart 63) lande verden over. Kravet om Windows Phone 7.5 er en del af en større indsats for at forbedre ydelsen og sikkerheden i Marketplace, og for at bane vejen for større vækst og flere nye funktioner," skriver Microsoft.

denne side kan man få hjælp til at sikre, at telefonen er opdateret til den seneste version af operativsystemet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere