Artikel top billede

Media Markt trækker håndbremsen: Dropper Norge

Læs hvorfor den tyske retailgigant skrotter tre års planlægning og sætter hold på erobringen af Norden.

Den tyske elektronikkæde Media Markt havde ellers lejemål klar: 20 butikker, der ifølge Dagen Næringsliv var større end de største af Elkjøps (Elgiganten i Norge) butikker.

Tilbage i februar måned sidste år blev ambitionerne meldt ud; at Media Markt efter års planlægning var parat til det store altudslettende angreb på Norge.

Men i fredags blev de ansatte i Media Markts nordiske hovedkvarter så informeret om, at det tyske hovedkvarter har aflyst angrebet på Norge.

Media Markts nordiske chef bekræfter over for Dagens Næringliv i Norge, at lanceringen bliver lagt på is.

"Vi vidste at lanceringen i Norge ville blive hård. Men jeg vil understrege at den hårde konkurrencesituation har været kendt fra dag ét, og dermed ikke har betydning for beslutningen. Det er helt og holdent faktorer udenfor Norge, der ligger til grund for den," siger den nordiske chef for Media Markt, Michel Hagman, til  Dagens Næringsliv.

Ifølge Dagens Næringsliv har Media Markt ikke opgivet at gå ind i Norge. Men nu kommer det tidligst til at ske om fire til fem år.

Læs videre:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.