Artikel top billede

Fiasko for Apple: Slut med det sociale netværk Ping

Apple trækker nu stikket til sin sociale musiktjeneste Ping.

I september 2010 lancerede Apple sit sociale netværk for musikelskere, Ping, men det blev aldrig en succes. Der har været mange tegn på, at Apple vil droppe Ping, og nu skriver All Things Digital, at Apple har besluttet at lukke Ping og satse på partnerskaber med Facebook og Twitter i stedet.

Ifølge kilder tæt på Apple har man besluttet at droppe Ping i den næste store versionsopdatering af iOS efter iOS 6. Ping er stadig en del af iTunes 10.6.3 og den nuværende beta af iOS 6, som blev introduceret i denne uge, men det er altså snart slut.

Ping havde en svær fødsel i 2010, og en funktion, som skulle gøre det muligt at invitere sine Facebook-venner, blev blokeret af det sociale netværk. Steve Jobs fortalte dengang, at Facebook havde så omfattende krav til et samarbejde, at det ikke var muligt at nå til enighed.

Det førte til, at Facebook spærrede for Pings adgang til sin API. Så hjalp det heller ikke, at et sikkerhedsfirma kom med en advarsel om, at Ping kunne misbruges af spammere.

Apple-chef Tim Cook antydede allerede under D10-konferencen forleden, at Pings dage er talte.

"Vi har forsøgt os med Ping, og jeg tror at kunderne har stemt og sagt 'Det er ikke noget som jeg vil bruge en masse energi på'", sagde Cook.

Nu ser det altså ud til, at Apple heller ikke vil bruge mere energi på Ping.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere