Artikel top billede

Atea-direktør Claus Hougesen står her med Gianfranco Lanci på sin højre side og Lenovos topchef Yang Yuanqing på sin venstre.

Lenovo hædrer Atea med europæisk partnerpris

Atea er så god til at lange Lenovo-computere over disken, at den store forhandler har vundet en europæisk partnerpris for sin indsats.

Da Lenovo for nylig holdt sin europæiske partnerkonference i Berlin, blev der også delt priser ud til en række partnere fra EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten og Afrika).

Blandt partnerne, der modtog priser i Berlin, var danske Atea, som modtog sin pris for Outstanding Contribution of the Year.

Atea er den største it-forhandler i Danmark, og selskabet er vokset markant de seneste mange år og har "vist stort engagement over for Lenovo."

"I Danmark er vi meget glade for det fremragende samarbejde, vi har med vores kanal. Det er selvfølgelig en fornøjelse, når en dansk partner kan vinde så fornem en pris i konkurrence med andre store udenlandske partnere," udtaler Peter Juul Jørgensen, administrerende direktør, Lenovo Danmark.

Også den danske Atea-direktør Claus Hougesen meget tilfreds med at blive prist for sit Lenovo-salg:

"Atea har i mange år haft et tæt samarbejde med Lenovo, og vi er glade for at begge selskaber er vokset mere end markedet i år 2011," udtaler Claus Hougesen, administrerende direktør, Atea.

Mersalg for milliarder

Værterne for Lenovos konference var den forholdsvis nyansatte Yang Yuanqing, administrerende direktør og formand for Lenovo og Gianfranco Lanci, som er Lenovos EMEA-chef og Senior Vice President for Lenovo Group.

Arrangementet handlede først og fremmest om, at:
• Præsentere Lenovos globale strategi, og hvordan virksomheden vil gennemføre denne i EMEA for at nå sit mål om at blive nummer et på verdensplan

• Styrke forholdet yderligere mellem partnere og Lenovo som et led i at nå virksomhedens mål om at blive nummer tre i EMEA senest år 2013.

For at nå de to ovenstående mål skal Lenovo inden udløbet af marts næste år pumpe yderligere salg ud i kanalen til en værdi af knap seks milliarder kroner.

• Endelig handlede konferencen om at styrke forholdet mellem forhandlere og Lenovo, samtidig med at virksomheden går ind på forbrugermarkedet på tværs af Europa. At Lenovo er populær illustreres af, at selskabet for tiden får 700 nye forhandlere om måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.