Artikel top billede

Dropbox fordobler lagerplads til betalende brugere

Nu optrappes krigen om cloud-storage. Dropbox fordobler med ét slag lagerpladsen.

Der er efterhånden mange tjenester, som tilbyder at gemme alle vores filer i skyen. Dropbox er en af de mest succesfulde og her vil man gøre alt for at holde på kunderne, selvom giganter som Microsoft og Google forsøger at trænge sig ind på dette marked.

Nu har Dropbox med ét slag fordoblet lagerpladsen for alle betalende brugere. Indtil nu fik man 50 GB lagerplads for 10 dollar om måneden - det er nu fordoblet til 100 GB. Hvis man betaler for et helt år, er de sidste to måneder gratis.

For 20 dollar om måneden kunne man indtil nu få 100 GB, og det er nu fordoblet til 200 GB.

Dropbox har også lanceret en ny 500 GB pakke for kunder med behov for rigtig meget lagerplads. Den koster 50 dollar om måneden eller 500 dollar om året.

De fleste brugere kan sikkert klare sig med den gratis plads. Hos Dropbox er der gratis adgang til 2 GB og kan man få op til 18 GB yderligere plads.

Hos Google Drive skal man betale 2,5 dollar om måneden for 25 GB og 5 dollar for 100 GB, mens Box.net forlanger 20 dollar for 50 GB.

Senest er Amazon gået til angreb på Dropbox med sin Cloud Drive tjeneste. Her er der 5 GB gratis plads.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere