Artikel top billede

Tectura trods konkurs: Vi forlader ikke Danmark

Vi har en plan, lyder fra Tecturas nordiske chef. Der meget gerne vil understrege, at Tectura ikke forlader det danske marked - på trods af konkurs.

Tecturas Dynamics AX-forretning og den del af Navision-forretningen, der handler om produktion vil fortsætte i Danmark. Det oplyser Tecturas nordiske chef Staffan Nilsson til CRN.

"Vi kommer ikke til at forlade det danske marked," siger han.

Helt præcis hvordan, vil Staffan Nilsson ikke løfte sløret for. Han henviser til, at der vil komme en officiel forklaring fra Tectura-koncernens amerikanske topledelse.

Det står dog stadig fast, at Tectura i Danmark er gået konkurs. Ifølge kilder CRN har talt med er Tectura i gang med at føre forretningen videre i et nyt selskab under navnet Tectura Nordic.

Det vil Staffan Nilsson hverken be- eller afkræfte.

"Vi er i dialog med kurator i øjeblikket. Derfor kan jeg ikke sige noget om, hvad der sker," siger Staffan Nilsson.

Han vil heller ikke kommentere på, hvad der sker med de kreditorer, som Tectura har efterladt i det konkursramte selskab.

Han fortæller dog, at Tectura har orienteret Microsoft om forløbet og planerne for fortsættelse på det danske marked.

Han henviser til at der først i næste uge vil foreligge en officiel melding fra Tectura i USA, som vil redegøre for, hvordan Tectura for fremtiden vil drive forretning i Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere