Artikel top billede

Her er Facebook-gulddrengenes nye luksus-domicil

Mark Zuckerbergs ærkefjender har brugt en del af deres Facebook-aktier på at købe et luksushjem i Los Angeles, som måske bliver det næste Silicon Valley.

"Tør du tage penge fra disse tvillinger?" spurgte ComON i en artikel fra maj måned. Det var de berømte Winklevoss-tvillinger, som nu selv ville skyde penge i nystartede virksomheder. Tyler og Cameron Winklevoss har i mange år kæmpet en kamp med Facebook-stifteren Mark Zuckerberg - en kamp, der er beskrevet i filmen "The Social Network".

Den lange juridiske strid endte med, at rigmands-sønnerne modtog kontanter og aktier til en værdi af 65 millioner dollar i 2008. Deres aktier er mangedoblet i værdi efter Facebook-børsnoteringen.

Nu er en del af pengene blevet brugt til at betale for et luksus-domicil i Los Angeles. Det melder TMZ og TechCrunch. En meget eksklusiv villa til små 18 mio. dollar med beliggenhed i Hollywood Hills.

Det er ikke helt tilfældigt, at Winklevoss-tvillingerne har valgt Los Angeles. Ifølge TMZ kan det sydlige Californien udvikle sig til det næste Silicon Valley, der som bekendt ligger i nærheden af San Francisco i den nordlige del af staten.

Den ene af tvillingerne, Tyler, flytter til Los Angeles for at få foden indenfor i byens spirende tech-industri, mens den anden, Cameron, bliver i New York. Her har deres investerings-selskab Winklevoss Capital også sit hovedkvarter.

Det kunne være fristende at tro, at Tyler har valgt Los Angeles og ikke San Francisco for at undgå at komme på tværs af Mark Zuckerberg, der stadig bor i Palo Alto i Silicon Valley.

Striden mellem dem går tilbage til Harvard-dagene, da Zuckerberg blev hyret til at kode tvillingernes sociale tjeneste Harvard Connect (senere ConnectU). Men han trak tiden ud og skabte i stedet sit eget sociale netværk Facebook.
 
Winklevoss-tvillingerne er elite-roere, som deltog i OL i Beijing i 2008.

Tvillingerne har forsøgt at få ophævet det oprindelige forlig for at kunne starte en ny sag mod Zuckerberg. Tvillingerne måtte dog opgive deres forsøg på at få en ny sag sidste år.

Deres investeringsfirma skal tilbyde både kapital og operationel erfaring til iværksættere - og måske også rådgive om, hvordan man undgår, at andre stjæler ens ideer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere