Artikel top billede

Afslør alle dine Facebook-stalkers - og opdag hvor meget Facebook ved om dit liv

Opdag utrolige ting om dit Facebook-liv med denne nye service.

For mange af os er Facebook blevet en så naturlig del af vores liv, at vi næsten ikke tænker over det, når vi bruger det sociale netværk.

Men en ny service fra tjenesten Wolfram Alpha kan genopfriske din Facebook-hukommelse.

Wolfram Alpha omtaler sig selv som en "svar-maskine". Og som navnet måske antyder, adskiller den sig fra en søgemaskine ved, at du ikke indtaster et søgeord.

I stedet formulerer du dine søgninger som et spørgsmål, og svaret bliver leveret som et faktaark og ikke som en uoverskuelig række søgeresultater.

Teknologien fra Wolfram Alpha er blandt andet hjernen i Apples digitale assistent Siri.

Se hele dit Facebook-liv 

Men med Wolfram Alphas nye såkaldte Facebook Report kan du også få visualiserede oplysninger om hele dit Facebook-liv.

Føler du eksempelvis, at du har visse venner, der kommenterer og liker lige lovligt meget på dine opslag, kan Wolfram Alpha giver dig svaret på, om det nu også er rigtigt.

Tjenesten giver dig blandt andet en oversigt over, hvilke af dine venner der kommenterer på flest af dine Facebook-opslag.

Men du kan også se en lang række andre interessante Facebook-data. Eksempelvis hvilke af dine indlæg, der har været mest populære, og hvornår på dagen du er mest aktiv på Facebook. 

Wolfram Alphas Facebook-rapport giver dig også interessante statistikker om dine venner.

Eksempelvis opdagede denne skribent, at han havde flere mænd som Facebook-venner end kvinder. Men til gengæld var der flere kvinder end mænd, der var singler (WIN!, red).

Sådan gør du

For at bruge Wolfram Alphas Facebook-rapport skal du logge ind på wolframalpha.com og skrive Facebook Report i søgefeltet.

Herefter klikker du på Analyze My Facebook Data og giver dermed Wolfram Alphas app tilladelse til at få adgang til dine Facebook-data. Når du har gjort det, vil Wolfram Alpha bruge nogle minutter på at indhente dine data og give en grafisk fremstilling af dem. 

Læs også:

Denne side er ren doping til dine nettjenester

Smart Google-trick: Få et regneark med din mailstatistik
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere