Artikel top billede

Firma uddeler gratis software - men der er en hage

I 24 timer kan alle internet-brugere hente software-løsningen Crossover til Mac OS X og Linux helt gratis. Men først er der et helt specielt krav, der skal opfyldes.

Det amerikanske firma CodeWeavers, der udvikler software som kan bruges til at køre Windows-programmer under Mac OS og Linux, lover nu at alle kan hente firmaets produkt ganske gratis i 24 timer. Der er dog en lille betingelse; først skal 100.000 internet-brugere forpligte sig til at stemme ved det kommende præsidentvalg i USA.

Den usædvanlige aktion, som bliver beskrevet i en humoristisk pressemeddelelse og YouTube-video, har fået titlen "Return of the Quack: Flock the Vote".

For at deltage skal man blot indtaste sit navn og sin mail-adresse på denne side. CodeWeavers kan ikke kontrollere, om der faktisk er tale om amerikanske statsborgere som kan stemme ved valget.

Herefter vil man modtage et link til Crossover-softwaren, når målet på de 100.000 deltagere er nået. Der skulle være tale om en fuld version af programmet til Mac OS X og Linux med 12 måneders support og opdateringer. En licens koster normalt omkring 400 kr. En testversion uden support kan bruges i 14 dage.

Crossover er en kommerciel version af Wine-projektet, hvor man kan installere og køre Windows-applikationer som Microsoft Office og Adobe-produkter samt forskellige spil på Mac og Linux.

I november 2008 startede CodeWeavers en lignende aktion under overskriften "Lame Duck Presidential Challenge" og dengang var der hele 650.000 online-registreringer for at modtage en gratis version af produktet.

Men aktionen blev alligevel en god forretning. CodeWeavers fortæller, at det i sidste ende førte til større salg og kendskab til firmaets produkter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.