BREAKING:IT Relation køber mægtige Itadel

Artikel top billede

Vil du afvikle PowerPoints på din iPad og iPhone? Så tjek denne app

Med Slideshark bliver det let at afvikle alle dine PowerPoint-filer på iPad og iPhone.

Det er ikke altid helt smertefrit at bruge din iPad eller iPhone til at lave præsentationer.

Det er især tilfældet, hvis du sidder i et Microsoft-miljø, som det er tilfældet på de fleste arbejdspladser. 
Apples egen præsentations-app Keynote er ganske vist yderst velfungerende. Men den koster 59 kroner i App Store, og desværre er det ikke alle dine Powerpoint-præsentationer, der lader sig konvertere lige godt fra Microsoft PowerPoint til Keynote.

Ny app til iPhone

Derfor kan app'en Slideshark være et glimrende alternativ til Apples egen præsentations-app.

Slideshark har siden tidligere på året eksisteret som app til iPad, men er netop også kommet som app til iPhone.

De to apps er groft sagt blot PowerPoint-afspillere. Forstået på den måde, at du ikke laver dine præsentationer i Slideshark-app'en, men blot afspiller de præsentationer, som du har lavet i Powerpoint. 

Upload på Slidesharks hjemmeside

Slideshark udmærker sig ved kun at kunne håndtere Microsofts PowerPoint-format. Og for at få adgang til filerne, der eksempelvis ligger på din arbejdscomputer, skal du blot uploade via Slidesharks hjemmeside.

Herefter kan du hente dem ned direkte i Slideshark-app'en, hvor de bliver konverteret til Slidesharks eget iPhone og iPad-venlige format.

Men du kan naturligvis også åbne filerne direkte på din enhed. Modtager du en mail med en vedhæftet PowerPoint-fil, trykker du blot på filen i et par sekunder, hvorefter du skal vælge "Åbn i Slideshark".   

100 mb gratis lagerplads

Slidehark-appen er gratis, og som udgangspunkt får du adgang til 100 mb gratis lagerplads. Ønsker du mere plads end dette, må du dog betale for det. Eksempelvis koster 500 mb cirka 300 for et år (49 dollar).

Slideshark understøtter også Apples airplay-format, hvilket gør det muligt trådløst at afspille PowerPoints fra din iPad eller iPhone til et tv eller en projektor, hvor der er tilkoblet et Apple-tv.

Alternativt kan du købe Apples av-adapter til 299 kroner, der gør det muligt at koble din iPhone eller iPad til en projektor eller et tv via et hdmi-kabel.

Læs også:

Hallo - vi gider ikke se dine dødssyge PowerPoints 

Teleprompter-app til iPad: Hold taler som Obama
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.