Artikel top billede

Er det verdens mærkeligste pc-kabinet?

Har du altid ønsket dig et computer-kabinet formet som et damplokomotiv? Nu kan din drøm gå i opfyldelse.

Det taiwanesiske hardwarefirma Lian Li kommer til oktober med et meget usædvanligt pc-kabinet. Det nye produkt har fået det kedelige navn PC-CK101, men designet er bestemt ikke kedeligt. Det ligner et gammeldags damplokomotiv på skinner.

I den ekstra vogn (tender) er der plads til et mini-ATX-bundkort, mens strømforsyningen er anbragt i selve lokomotivet. Der er også plads til et optisk drev i lokomotivet og en 3,5-tommers intern harddisk. Desuden er der to USB 3.0 porte.

Hele herligheden vejer 4,1 kilo (kabinettet er fremstillet af aluminium) og måler 18,5 x 25,8 x 51,5 centimeter.

Men hvad skal man med en lokomotiv-pc, hvis den ikke kan køre nogen steder? Derfor har Lian Li også indbygget en motor og leverer skinner med i pakken, så kabinettet kan rulle frem og tilbage.

Her er rækkevidden selvfølgelig begrænset af de nødvendige kabler - i modsætning til en modeljernbane sker strømforsyningen ikke over skinnerne. Det kunne måske klares med et batteri i en ekstra vogn - men så langt er Lian Li ikke kommet endnu.

Det koster 215 euro for den almindelige udgave og 350 euro for premium-udgaven, hvis du vil have en futtogs-pc. Denne pris gælder selvfølgelig kun for kabinettet og man skal selv købe den nødvendige indmad.

Se flere billeder og specifikationer for det usædvanlige kabinet.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.