Artikel top billede

Er det verdens mærkeligste pc-kabinet?

Har du altid ønsket dig et computer-kabinet formet som et damplokomotiv? Nu kan din drøm gå i opfyldelse.

Det taiwanesiske hardwarefirma Lian Li kommer til oktober med et meget usædvanligt pc-kabinet. Det nye produkt har fået det kedelige navn PC-CK101, men designet er bestemt ikke kedeligt. Det ligner et gammeldags damplokomotiv på skinner.

I den ekstra vogn (tender) er der plads til et mini-ATX-bundkort, mens strømforsyningen er anbragt i selve lokomotivet. Der er også plads til et optisk drev i lokomotivet og en 3,5-tommers intern harddisk. Desuden er der to USB 3.0 porte.

Hele herligheden vejer 4,1 kilo (kabinettet er fremstillet af aluminium) og måler 18,5 x 25,8 x 51,5 centimeter.

Men hvad skal man med en lokomotiv-pc, hvis den ikke kan køre nogen steder? Derfor har Lian Li også indbygget en motor og leverer skinner med i pakken, så kabinettet kan rulle frem og tilbage.

Her er rækkevidden selvfølgelig begrænset af de nødvendige kabler - i modsætning til en modeljernbane sker strømforsyningen ikke over skinnerne. Det kunne måske klares med et batteri i en ekstra vogn - men så langt er Lian Li ikke kommet endnu.

Det koster 215 euro for den almindelige udgave og 350 euro for premium-udgaven, hvis du vil have en futtogs-pc. Denne pris gælder selvfølgelig kun for kabinettet og man skal selv købe den nødvendige indmad.

Se flere billeder og specifikationer for det usædvanlige kabinet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere