Artikel top billede

Konkurrence: Vind en smart netværksharddisk

Med Qnap TurboNas TS-212 kan du samle film, fotos samt musik og få adgang til herlighederne på din mobil, dit tv eller bærbar. Vind netværksharddisken her.

Hvis du vil gøre dit digitale liv lidt nemmere, er det en glimrende idé at investere i en netværksharddisk.

Den er nem at fylde med film, fotos samt musik, og du kan streame indholdet via dit trådløse netværk til mobilen, den bærbare computer eller fladskærmen i stuen.

Netværksharddisken - også populært kaldet NAS - er altså en kommandocentral for dit digitale underholdningslager.

Hvis du ikke har en netværksharddisk eller har en ældre model, så kan du bliver godt kørende med Qnap TurboNas TS-212.

I samarbejde med Qnap udlodder vi netværksharddisken, der ud over at kunne streame musik, film samt billeder også kan tage backup af eksempelvis din computer.

TurboNas TS-212 er desuden udstyret med en USB-port, og derfor kan der kobles en printer til dit hjemmenetværk, som du har adgang til fra eksempelvis flere bærbare computere.

Det er i øvrigt også muligt at få adgang til det digitale indhold på netværksharddisken, selv om du ikke er hjemme. Det foregår via en app på mobilen eller via browseren på din bærbare computer.

Qnap TurboNas TS-212 har en værdi af 1.300 kroner - og du kan vinde den her.

Du kan læse mere om Qnap TurboNas TS-212 her.

Bemærk, der følger ikke harddiske med Qnap TurboNas TS-212.

Konkurrencen løber frem til den 19. februar 2013 klokken 12. Det er kun tilladt at deltage én gang, og forsøg på snyd vil føre til udelukkelse.

FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN SKAL DU KLIKKE HER
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere