Artikel top billede

Konkurrence: Vind en smart netværksharddisk

Med Qnap TurboNas TS-212 kan du samle film, fotos samt musik og få adgang til herlighederne på din mobil, dit tv eller bærbar. Vind netværksharddisken her.

Hvis du vil gøre dit digitale liv lidt nemmere, er det en glimrende idé at investere i en netværksharddisk.

Den er nem at fylde med film, fotos samt musik, og du kan streame indholdet via dit trådløse netværk til mobilen, den bærbare computer eller fladskærmen i stuen.

Netværksharddisken - også populært kaldet NAS - er altså en kommandocentral for dit digitale underholdningslager.

Hvis du ikke har en netværksharddisk eller har en ældre model, så kan du bliver godt kørende med Qnap TurboNas TS-212.

I samarbejde med Qnap udlodder vi netværksharddisken, der ud over at kunne streame musik, film samt billeder også kan tage backup af eksempelvis din computer.

TurboNas TS-212 er desuden udstyret med en USB-port, og derfor kan der kobles en printer til dit hjemmenetværk, som du har adgang til fra eksempelvis flere bærbare computere.

Det er i øvrigt også muligt at få adgang til det digitale indhold på netværksharddisken, selv om du ikke er hjemme. Det foregår via en app på mobilen eller via browseren på din bærbare computer.

Qnap TurboNas TS-212 har en værdi af 1.300 kroner - og du kan vinde den her.

Du kan læse mere om Qnap TurboNas TS-212 her.

Bemærk, der følger ikke harddiske med Qnap TurboNas TS-212.

Konkurrencen løber frem til den 19. februar 2013 klokken 12. Det er kun tilladt at deltage én gang, og forsøg på snyd vil føre til udelukkelse.

FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN SKAL DU KLIKKE HER
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.