Artikel top billede

Undgå at blive mail-sindssyg - brug Sanebox

Smart e-mailtjeneste kan støvsuge din indbakke for uønsket post.

Vil du sikre dig, at kun de vigtigste mails ender i din indbakke? 

Så kan mail-tjenesten Sanebox være en løsning.
Konceptet minder en del om Googles Priority Inbox.

Men desværre rammer Googles Priority Inbox ikke altid plet, og Sanebox stræber efter at være endnu mere præcis, når det gælder sorteringen af de dine mails.

Desuden virker Sanebox ikke blot med Gmail, men også hvis du bruger Microsoft Exchange, Yahoo-mail eller henter din mail ned på din telefon eller i et mail-program som eksempelvis Outlook eller Apple Mail.

Bruger sociale netværk

Sanebox sorterer dine mails ved først at analysere din mailhistorik og finde mønstre i dine mailvaner.

Derudover kan du også forbinde Sanebox med sociale netværk som Facebook, LinkedIn og Twitter. Sanebox bruger oplysningerne fra de sociale netværk til at få et indblik i dine sociale relationer, hvilket i sagens natur gør det lettere at fastslå, hvor vigtig en specifik mail er.

Når du starter med at bruge SaneInbox, bliver der automatisk oprettet en lang række mapper. De mails, der ryger uden om din indbakke, havner i en mappe ved navn SaneLater.

Modtager opsummerings mail

Men for at undgå, at du går glip af vigtige mails, der er blevet fejlsorteret, vil du dagligt modtage en samlet mail, der indeholder en oversigt over alle de mails, der er blevet placeret i din SaneLater-indbakke.

Er der sket en fejlsortering, kan du vælge at markere, at du i fremtiden ønsker, at denne type mails ryger direkte i din indbakke.

Eksempelvis opdagede denne skribent, at Sanebox arkiverede ComONs nyhedsbrev. Men med et enkelt klik røg det tilbage i indbakken igen.

Sanebox har desuden en lang række andre mapper. Heriblandt en mappe, der automatisk opsamler nyhedsbreve, og en såkaldt Blackhole-mappe. Smider du en mail i Blackhole-mappen, sørger Sanebox for, at du aldrig igen vil modtage mails fra denne afsender.

Kan du spare to timer?

Folkene bag Sanebox hævder selv, at mennesker der modtager mange mails kan spare to timer om ugen ved at bruge Sanebox.

Og du kan prøve Sanebox gratis i 14 dage. Desværre koster det herefter cirka 30 kroner (5 dollar) om måneden.

Men ifølge den amerikanske iværksætterblog PandoDaily er det dog langt fra alle, der lader sig afskrække af betalingsløsningen. Angiveligt er brugerne så glade for Sanebox, at hver tredje, der gør brug af prøveperioden, også vælger at betale for at bruge Sanebox bagefter.

Læs også:
 

10 trick: Undgå at e-mails forpester dit liv  

Sådan undgår du at ende i en fatal e-mail krig




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere