Artikel top billede

Konkurrent jagter Experts svenske butikker

Stor kæde håber på snart at få en aftale i hus med en stor del af Experts svenske franchisebutikker.

Næsten halvdelen af de svenske butikker i Expert fortsætter måske meget snart i en anden svensk butikskæde, Audio Video, som er ejet af retailkoncernen Electra Group.

Allerede i sidste uge bejlede den administrerende direktør i Audio Video, Anders Dahsltröm, til de 63 franchisetagere, der ikke er omfattet af Experts konkurs i Sverige.

Nu forhandler Audio Video ifølge it24 om at få de 63 butikker indlemmet i kæden.

De mange franchisetagere kan frit bestemme, hvad de vil, men jo før de beslutter sig, jo bedre er det for dem, oplyser kuratoren i Experts svenske konkursbo, Michael Levin.

Christer Palmgren, der er kædechef i Audio Video, håber på snart at kunne lokke 90 procent af butikkerne med over i sin kæde. Det fortæller han til it24.

De selvstændige forhandlere står lige nu over for en hel masse udfordringer, der hidtil er varetaget centralt hos Expert-kæden.

Blandt andet gælder det nu om at sikre vare-leverancer og anskaffe nye it-systemer, skriver it24.

Hvis alle Experts franchisetagere vælger at sige ja til Audio Videos tilbud om at blive indlemmet i kæden, der lige nu tæller 73 forretninger, vil Audio Video blive Sveriges største forhandler af forbrugerelektronik - målt på antal butikker.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere