Artikel top billede

Actebis udvider med SPLA-licenser

Broadline-distributøren Also Actebis udvider sin portefølje, så nu også de norske forhandlere kan sælge Microsofts SPLA/Hosting-licenser.

Distributøren Also Actebis vil fremover tilbyde sine norske forhandlere Microsofts SPLA/Hosting-licenser, Microsofts traditionelle volumenlicenser (Open/OVS) og OEM-licenser.

Produktchef for Actebis i Norge Preben Engelstad siger, at det nye tilbud skal kombineres med Office 365 og tredjeparts cloudtjenester for at give kunderne et mere "helhedsorienteret tilbud".

"Det er et meget vigtigt satsningsområde for os at integrere og vejlede om rigtige licensmodeller med traditionelle licensprogrammer, skytjenester og hybride løsninger. Vi tilbyder at bundle SPLA-licenser og -løsninger med hardware betalt pr. måned via selskabets Hardware as a Service-model (HaaS). Derudover leverer vi løsninger for skytjenester, oplæring og traditionel distribution," udtaler Engelstad til Itbransjen.no.

Norge er sidst i mål

Chef for softwareafdelingen hos Actebis i Danmark Christian Laustsen fortæller, at de danske Actebis-kunder i årevis har kunnet købe de nævnte Microsoft-licenser.

"Vi har alle Microsoft-kontrakterne undtagen EA (Enterpriseaftaler, red.) og tilbyder forhandlerne, at de kan få rådgivning på tværs af Microsofts licensprogrammer," siger han og tilføjer:

"Det er det samme i Sverige. Du kan sige, at Actebis i Norge er den sidste, der er i mål med at tilbyde det her."

Monica Aune, administrerende direktør for Also Actebis Norge forklarer om det nye norske koncept til Itbransjen:

"Microsofts volumenlicensaftaler tilbyder kunderne flere forskellige muligheder i forbindelse med køb af licenser. Serviceproviders, der ønsker at tilbyde en helhedsløsning, som inkluderer softwarelicenser, bør benytte SPLA. SPLA er den eneste af Microsofts volumenlicensprogrammer som indeholder brugerrettigheder til tredjepart."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere