Artikel top billede

Nu kan du igen bruge Google Street View til din iPhone og iPad

Se hvordan du får Google Street View tilbage.

Google har netop foretaget en opdatering af Google Maps, der uden tvivl vækker glæde hos mange iPhone- og iPad-brugere. 

Med den nye opdatering er det nemlig igen blevet muligt at bruge Googles Street View-tjeneste på iOS-enheder.

Siden opdateringen til iOS 6, hvor Apple erstattede Google Maps med sin egen udskældte kort-app, har Apple-brugere ellers været afskåret for at bruge den populære Google-tjeneste.

Ganske vist har det, som vi tidligere har beskrevet, været muligt for Apple-brugere at bruge webudgaven af Google Maps. Men indtil nu har den ikke understøttet Google Street View på mobile enheder som iPhone og iPad.

Sådan virker det

For at få adgang til Google Street View på din iPhone eller iPad skal du blot logge ind på maps.google.dk.

Herefter skal du trykke på et punkt på kortet.

Bemærk dog, at du ikke kan trykke hvor som helst på kortet, men skal klikke på et særligt fremhævet punkt. Det kan eksempelvis være en butik, en cafe eller et busstoppested.

Når du har gjort det, dukker der et lille ikon, der forestiller en mand, op i det nederste højre hjørne. Klik på ikonet, og nu vil Google Street View åbne i et nyt vindue.

Apple: Brug Googles kort
Med denne opdatering er der efterhånden ikke mange undskyldninger tilbage for ikke at bruge Google Maps på din iPhone eller iPad.

Selv Apple har erkendt, at virksomhedens nye kortjeneste indtil videre er underlegen i forhold til konkurrenterne.

Og så sent som i fredags måtte Apples admininstrerende direktør, Tim Cook, ud og undskylde for Apple Maps, og ved samme lejlighed anbefalede han, at virksomhedens kunder midlertidigt brugte konkurrerende kortjenester som eksempelvis Google Maps.

Læs også

Apple undskylder: Vores kort stinker 

Her er de gratis iPhone-alternativer til Apple Maps 

Sådan får du Google Maps tilbage på din iPhone




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere