Artikel top billede

Nu kan du igen bruge Google Street View til din iPhone og iPad

Se hvordan du får Google Street View tilbage.

Google har netop foretaget en opdatering af Google Maps, der uden tvivl vækker glæde hos mange iPhone- og iPad-brugere. 

Med den nye opdatering er det nemlig igen blevet muligt at bruge Googles Street View-tjeneste på iOS-enheder.

Siden opdateringen til iOS 6, hvor Apple erstattede Google Maps med sin egen udskældte kort-app, har Apple-brugere ellers været afskåret for at bruge den populære Google-tjeneste.

Ganske vist har det, som vi tidligere har beskrevet, været muligt for Apple-brugere at bruge webudgaven af Google Maps. Men indtil nu har den ikke understøttet Google Street View på mobile enheder som iPhone og iPad.

Sådan virker det

For at få adgang til Google Street View på din iPhone eller iPad skal du blot logge ind på maps.google.dk.

Herefter skal du trykke på et punkt på kortet.

Bemærk dog, at du ikke kan trykke hvor som helst på kortet, men skal klikke på et særligt fremhævet punkt. Det kan eksempelvis være en butik, en cafe eller et busstoppested.

Når du har gjort det, dukker der et lille ikon, der forestiller en mand, op i det nederste højre hjørne. Klik på ikonet, og nu vil Google Street View åbne i et nyt vindue.

Apple: Brug Googles kort
Med denne opdatering er der efterhånden ikke mange undskyldninger tilbage for ikke at bruge Google Maps på din iPhone eller iPad.

Selv Apple har erkendt, at virksomhedens nye kortjeneste indtil videre er underlegen i forhold til konkurrenterne.

Og så sent som i fredags måtte Apples admininstrerende direktør, Tim Cook, ud og undskylde for Apple Maps, og ved samme lejlighed anbefalede han, at virksomhedens kunder midlertidigt brugte konkurrerende kortjenester som eksempelvis Google Maps.

Læs også

Apple undskylder: Vores kort stinker 

Her er de gratis iPhone-alternativer til Apple Maps 

Sådan får du Google Maps tilbage på din iPhone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere