Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

"Rabatterne er bedre end Microsofts..."

To meget forskellige producenter - ZyXel og F-Secure - har slået sig sammen om et fælles forhandlerarrangement. Det sparer tid for travle forhandlere. I denne uge var det fælles road show nået til Hørsholm.

F-Secure har i samarbejde med hardwareproducenten ZyXEL kørt et road show i Silkeborg og Kolding og i Hørsholm nord for København. Håbet er, at det kan give lidt ekstra at stille samlet med informationer om både hardware og software.

Efter en stump af filmen "Tilbage til Fremtiden" går døren pludselig op, og filmens skøre doktor Emmett vandrer ind i tre eksemplarer iført høje tindinger, hvidt hår og kittel.

Indslaget fik som forventet lidt liv i forsamlingen, hvorefter Paw Hansen, F-Secures salgschef, fortæller de cirka 20 forhandlere, der er mødt frem i Søhuset i Hørsholm, om F-Secures aktuelle rabatordninger i størrelsesordningen 30-35 procent og spørger tilhørerne, hvad de synes?

"Det er bedre end Microsoft, men ringere end andre sikkerhedsprodukter," lyder en kommentar fra salen.

100 kroners 'incentive'

ZyXEL's Field Account Manager Kim Ejby Lorentzen bruger sin taletid på at berette om kampagner og produkter, og at der eksempelvis er 100 kroner 'incentive' for hver solgt device, og 10 procent rabat gennem distributørerne til alle forhandlere.

Derudover får partnere fem procents 'kick back'. Der er i det hele taget mange rabatordninger hos ZyXEL, som også beretter om forskellige forhandler-værktøjer og nye produkter.

Så er ordet tilbage hos de skøre kittelklædte doktorer hos F-Secure, som fortæller om alle de godbidder, der ligger til forhandlerne på selskabets hjemmeside. Marketingmateriale, præsentationer og F-Secure er også gået i gang med den virale markedsføring med videoklip på YouTube.

Hvad er idéen egentlig?

Endelig vil sikkerhedssoftwareproducenten også gerne blive klogere på, hvordan kunderne gerne vil kommunikere. Skal det være via et nyhedsbrev, Facebook, LinkedIn, F-Secure Denmarks hjemmeside eller hvad?

Om idéen med "ZyXEL Sales Academy & F-Secure Roadshow" fortæller Michael Dahl, skandinavisk direktør for F-Secure:

"Især de små forhandlere er presset på tid og kan lide, at de i stedet for at tage ud til en masse forskellige info-møder her kan få en samlet opdatering."

Han mener, at tiden måske er løbet fra at rejse land og rige rundt og besøge forhandlere i alle størrelser.

"Nu har vi fået testet konceptet, og tilbagemeldingerne har været positive. Næsten 50 forhandlere har deltaget i de to arrangementer i Jylland. Og i Hørsholm er der tilmeldt godt 50 forhandlere," siger Michael Dahl.

Kommentarerne fra de fremmødte forhandlere er positiv. "Det er et godt initiativ med at få forhandlere til at mødes her, hvor der både stiller en software- og en hardwareproducent," lyder konklusionen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere