Sådan kan du skjule din dovenskab på jobbet

Undgå at blive opdaget, når du bruger arbejdstiden på Facebook og Twitter.

Du behøver ikke at være på kontanthjælp og hedde Robert for at være doven.

Nej, de klogeste hæver en god hyre og dovner den på kontorstolen uden at blive opdaget.

Men hvordan slipper du afsted med det?

Well, det kræver lidt snilde, og vi har fundet tre værktøjer, der kan gøre det lidt lettere.

1. Download en panikknap
Vi har tidligere omtalt en del af de mange forskellige tilføjelsesprogrammer, der findes til Google Chrome.

Men især tilføjelsesprogrammet Panic Button er uundværligt  for alle dovnemikler.

Når du har installeret Panic Button, kan du med et enkelt klik på knappen skjule alle dine åbne faner, og når du klikker på knappen igen, vender alle fanerne tilbage.

Ønsker du at være deep-undercover, kan du gøre knappen usynlig i Chrome, og i stedet bruge F4-tasten til at aktivere Panic Button-funktionen.

Som udgangspunkt åbner Panic Button blot en tom side, når du klikker på knappen. Men i programmets indstillinger kan du selv vælge, hvilken side programmet skal åbne. Det kan eksempelvis være din virksomheds intranet.

Du kan hente Panic Button her

2. Gem Facebook i et rengeark
Mange mennesker vil uden tvivl opfatte det som useriøst, hvis de kan se, at du arbejdsdagen lang sidder og er aktiv på Facebook og Twitter.

Ikke mindst hvis du har et job, hvor der ofte passerer kunder forbi din computer. Men det kan du løse ved at bruge tjenesten Hardlywork.in. Tjenesten henter alle aktiviteter fra Facebook og Twitter og viser dem i et interface, der på afstand er næsten umulig at skelne fra et regneark.

Log ind på Hardlywork.in for at komme i gang.

3. Fake den hjemme i sofaen
Den bedste måde at dovne den på er naturligvis at tage en hjemmearbejdsdag.

Men desværre kan det give et uheldigt indtryk, hvis du skal tale i telefon med en kunde eller en kollega, mens dit fjernsyn larmer i baggrunden, eller tallerkner skramler i køkkenet.

I stedet kan du bestille en cd med kontorlyde, som du kan have kørende i baggrunden, så det lyder, som om du sidder og knokler i et hektisk kontormiljø med klaprende tastaturer og telefoner, der bimler.

Køb cd'en Thriving Office her.

Læs også:

Derfor skader det karrieren at arbejde hjemmefra

Sådan får du chefen til at tro, at du er flittig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Telebranchen efter pludselig udskydelse af vigtige frekvensauktioner: Kommer til at ramme 5G-udbygningen i Danmark
Energistyrelsen har meldt ud, at de kommende frekvensauktioner udskydes til efteråret. Det ærgrer Jakob Willer, direktør for Teleindustrien, da det vil få Danmark til at falde bagud i forhold til udbyggelsen af 5G-netværk.
Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan forbedrer du brugeroplevelsen for dine slutbrugere og medarbejdere
Graden af tilfredsstillelse medarbejdere oplever med it, hvad enten det er på kontoret eller remote, har alt at gøre med de rette løsninger, services og processer, som du leverer for at gøre dem mere produktive. Ja, og ikke mindst gladere for det daglige arbejde du og dine it-medarbejdere gør. Vi kigger meget mere på, hvad det egentlig betyder i dette gratis whitepaper.