Artikel top billede

Sådan kan du skjule din dovenskab på jobbet

Undgå at blive opdaget, når du bruger arbejdstiden på Facebook og Twitter.

Du behøver ikke at være på kontanthjælp og hedde Robert for at være doven.

Nej, de klogeste hæver en god hyre og dovner den på kontorstolen uden at blive opdaget.

Men hvordan slipper du afsted med det?

Well, det kræver lidt snilde, og vi har fundet tre værktøjer, der kan gøre det lidt lettere.

1. Download en panikknap

Vi har tidligere omtalt en del af de mange forskellige tilføjelsesprogrammer, der findes til Google Chrome.

Men især tilføjelsesprogrammet Panic Button er uundværligt  for alle dovnemikler.

Når du har installeret Panic Button, kan du med et enkelt klik på knappen skjule alle dine åbne faner, og når du klikker på knappen igen, vender alle fanerne tilbage.

Ønsker du at være deep-undercover, kan du gøre knappen usynlig i Chrome, og i stedet bruge F4-tasten til at aktivere Panic Button-funktionen.

Som udgangspunkt åbner Panic Button blot en tom side, når du klikker på knappen. Men i programmets indstillinger kan du selv vælge, hvilken side programmet skal åbne. Det kan eksempelvis være din virksomheds intranet.

Du kan hente Panic Button her

2. Gem Facebook i et rengeark

Mange mennesker vil uden tvivl opfatte det som useriøst, hvis de kan se, at du arbejdsdagen lang sidder og er aktiv på Facebook og Twitter.

Ikke mindst hvis du har et job, hvor der ofte passerer kunder forbi din computer. Men det kan du løse ved at bruge tjenesten Hardlywork.in. Tjenesten henter alle aktiviteter fra Facebook og Twitter og viser dem i et interface, der på afstand er næsten umulig at skelne fra et regneark.

Log ind på Hardlywork.in for at komme i gang.

3. Fake den hjemme i sofaen

Den bedste måde at dovne den på er naturligvis at tage en hjemmearbejdsdag.

Men desværre kan det give et uheldigt indtryk, hvis du skal tale i telefon med en kunde eller en kollega, mens dit fjernsyn larmer i baggrunden, eller tallerkner skramler i køkkenet.

I stedet kan du bestille en cd med kontorlyde, som du kan have kørende i baggrunden, så det lyder, som om du sidder og knokler i et hektisk kontormiljø med klaprende tastaturer og telefoner, der bimler.

Køb cd'en Thriving Office her.

Læs også:

Derfor skader det karrieren at arbejde hjemmefra

Sådan får du chefen til at tro, at du er flittig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere