Artikel top billede

Amazon siger undskyld: Vores Kindle er ikke god nok

Amazon undskylder nu for problemer med sin Kindle Paperwhite.

Måske er der ved at opstå en ny trend hos de store it-producenter, hvor man ikke længere forsøger at feje fejl og mangler ind under gulvtæppet. Forleden var det Apple, der måtte indrømme, at den nye Maps-applikation absolut ikke er tilfredstillende. Nu er det så Amazon, der er klar med sin egen undskyldning. Amazon erkender, at der er problemer med den nye Kindle Paperwhite e-læser.

I modsætning til forgængeren er der indbygget lys i den nye Kindle-model. Men flere brugere har klaget over, at lyset er ujævnt fordelt på skærmen. I bunden af skærmen er der nogle mørke områder, som er synlige, hvis man skruer op for lyset i et mørkt rum.

Amazon bekræfter nu, at der er variationer i lysstyrken på skærmen og understreger samtidig, at opløsning og kontrast trods alt er forbedret i forhold til forgængeren. Den ujævne fordeling af lyset kan også ses på disse billeder.

Det anbefales at skrue ned for lysstyrken, så de mørke områder er mindre synlige.

Samtidig tilføjer Amazon, at Kindle Paperwhite kun har 2 GB hukommelse, mens nogle af de gamle modeller har 4 GB. Hukommelsen er altså halveret. Men det skulle ikke betyde så meget, for e-bøger fylder ikke det store.

Der er stadig plads til 1.100 e-bøger i 2 GB hukommelse, og resten af biblioteket ligger så i skyen hos Amazon.

Men alligevel er det usædvanligt, at mængden af hukommelsen bliver nedsat i en ny produkt-generation.

Amazon har også fjernet muligheden for at spille lyd og tekst-til-tale. Der er altså ikke længere højtalere indbygget i Kindle.

I en anden sag om e-bøger har Amazon en god nyhed til kunderne. Efter et forlig i en sag om ulovlige prisaftaler for e-bøger kan nogle Amazon-kunder nu få en del af pengene tilbage for deres e-bøger. Kunderne kan få op til 1,32 dollar refunderet for hver e-bog.

Det gælder desværre kun for kunder i USA, som det fremgår af denne FAQ.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.