Artikel top billede

EET udvider samarbejdet med amerikansk gigant

EET Europarts og Polycom udvider deres eksisterende distributionssamarbejde til også at omfatte collaboration- og videokonference-løsninger.

For mindre end et år siden begyndte EET Europarts at distribuere Polycoms Lync telefonprodukter. Nu udvider de to parter samarbejdet til at omfatte Polycoms produkter til videokonferencer og selskabets verdensomspændende service. Det skriver itBransjen.no.

"Vi har længe vurderet vores distributionsmodel og mente, at vi manglede en distributør, som kan tilføre kompetence, har et veludviklet lager, en god økonomi, og som kan udvikle markedet sammen med os," siger Kim Hagen, landechef for Polycom Norge ifølge en pressemeddelelse.

Hagen tilføjer, at EET har gjort det rigtig godt med andre mærkevarer inden for overvågning og AV (Audio Visuelle produkter), og det trækker heller ikke ned, at EET "gentagne gange har vundet forskellige undersøgelser inden for kunde- og distributør-tilfredshed."

Ligger lige til højrebenet

Bjørn Berg, daglig leder af EET Norge, mener, at det ligger lige til højrebenet at videreudvikle samarbejdet, efter at broadlinedistributøren har haft succes med distribution af Polycoms produkter.

"Vi har fra vores tidligere samarbejde storskærme, ophæng, hylder, kabling og switches, og det gør os i stand til at levere totalløsninger, som sikrer kunderne en enklere hverdag, når det gælder logistik," siger Bjørn Berg til det norske itBransjen.

Han mener også, at det at EET er repræsenteret i 20 lande i Europa, Afrika og Rusland, gør det enkelt for globale kunder at tage videokonference-teknologien i brug.

"Vi er allerede i fuld gang med at etablere samarbejde med partnere og sikre uddannelse på produkterne, så jeg ser frem til vores udvidede samarbejde," siger Bjørn Berg til itBransjen.

Polycoms 4.000 ansatte producerer telefoner og videokonferenceløsninger af forskellig slags til godt 415.000 kunder verden over. Omsætningen landede sidste år på knap 10 milliarder kroner. Selskabet har omkring 7.000 partnere fordelt på 132 lande og har leveret løsninger til kunder som Nokia, Ericsson, Statoil og BP.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere