Artikel top billede

EET udvider samarbejdet med amerikansk gigant

EET Europarts og Polycom udvider deres eksisterende distributionssamarbejde til også at omfatte collaboration- og videokonference-løsninger.

For mindre end et år siden begyndte EET Europarts at distribuere Polycoms Lync telefonprodukter. Nu udvider de to parter samarbejdet til at omfatte Polycoms produkter til videokonferencer og selskabets verdensomspændende service. Det skriver itBransjen.no.

"Vi har længe vurderet vores distributionsmodel og mente, at vi manglede en distributør, som kan tilføre kompetence, har et veludviklet lager, en god økonomi, og som kan udvikle markedet sammen med os," siger Kim Hagen, landechef for Polycom Norge ifølge en pressemeddelelse.

Hagen tilføjer, at EET har gjort det rigtig godt med andre mærkevarer inden for overvågning og AV (Audio Visuelle produkter), og det trækker heller ikke ned, at EET "gentagne gange har vundet forskellige undersøgelser inden for kunde- og distributør-tilfredshed."

Ligger lige til højrebenet

Bjørn Berg, daglig leder af EET Norge, mener, at det ligger lige til højrebenet at videreudvikle samarbejdet, efter at broadlinedistributøren har haft succes med distribution af Polycoms produkter.

"Vi har fra vores tidligere samarbejde storskærme, ophæng, hylder, kabling og switches, og det gør os i stand til at levere totalløsninger, som sikrer kunderne en enklere hverdag, når det gælder logistik," siger Bjørn Berg til det norske itBransjen.

Han mener også, at det at EET er repræsenteret i 20 lande i Europa, Afrika og Rusland, gør det enkelt for globale kunder at tage videokonference-teknologien i brug.

"Vi er allerede i fuld gang med at etablere samarbejde med partnere og sikre uddannelse på produkterne, så jeg ser frem til vores udvidede samarbejde," siger Bjørn Berg til itBransjen.

Polycoms 4.000 ansatte producerer telefoner og videokonferenceløsninger af forskellig slags til godt 415.000 kunder verden over. Omsætningen landede sidste år på knap 10 milliarder kroner. Selskabet har omkring 7.000 partnere fordelt på 132 lande og har leveret løsninger til kunder som Nokia, Ericsson, Statoil og BP.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere