Artikel top billede

EET udvider samarbejdet med amerikansk gigant

EET Europarts og Polycom udvider deres eksisterende distributionssamarbejde til også at omfatte collaboration- og videokonference-løsninger.

For mindre end et år siden begyndte EET Europarts at distribuere Polycoms Lync telefonprodukter. Nu udvider de to parter samarbejdet til at omfatte Polycoms produkter til videokonferencer og selskabets verdensomspændende service. Det skriver itBransjen.no.

"Vi har længe vurderet vores distributionsmodel og mente, at vi manglede en distributør, som kan tilføre kompetence, har et veludviklet lager, en god økonomi, og som kan udvikle markedet sammen med os," siger Kim Hagen, landechef for Polycom Norge ifølge en pressemeddelelse.

Hagen tilføjer, at EET har gjort det rigtig godt med andre mærkevarer inden for overvågning og AV (Audio Visuelle produkter), og det trækker heller ikke ned, at EET "gentagne gange har vundet forskellige undersøgelser inden for kunde- og distributør-tilfredshed."

Ligger lige til højrebenet

Bjørn Berg, daglig leder af EET Norge, mener, at det ligger lige til højrebenet at videreudvikle samarbejdet, efter at broadlinedistributøren har haft succes med distribution af Polycoms produkter.

"Vi har fra vores tidligere samarbejde storskærme, ophæng, hylder, kabling og switches, og det gør os i stand til at levere totalløsninger, som sikrer kunderne en enklere hverdag, når det gælder logistik," siger Bjørn Berg til det norske itBransjen.

Han mener også, at det at EET er repræsenteret i 20 lande i Europa, Afrika og Rusland, gør det enkelt for globale kunder at tage videokonference-teknologien i brug.

"Vi er allerede i fuld gang med at etablere samarbejde med partnere og sikre uddannelse på produkterne, så jeg ser frem til vores udvidede samarbejde," siger Bjørn Berg til itBransjen.

Polycoms 4.000 ansatte producerer telefoner og videokonferenceløsninger af forskellig slags til godt 415.000 kunder verden over. Omsætningen landede sidste år på knap 10 milliarder kroner. Selskabet har omkring 7.000 partnere fordelt på 132 lande og har leveret løsninger til kunder som Nokia, Ericsson, Statoil og BP.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere