Artikel top billede

Her er Steve Jobs-yachten

Steve Job havde "one more thing" til os.

I weekenden kunne verden for første gang se den yacht, som den afdøde Apple-chef Steve Jobs aldrig fik mulighed for at se i færdig stand. 

Den luksuriøse båd med navnet Venus kunne betragtes i den hollandske havn Aalsmeer. Derfor har hollandske OneMoreThing.nl eksklusive billeder og video fra seancen. 

Rygterne om båden har svirret i længere tid. Jobs nævnte selv sit engagement med den eftertragtede franske designer Philippe Starck. ComON omtalte tidligere i år rygterne om designerens hemmelige planer sammen med Apple. Designfase og produktion har angiveligt taget seks år.

Steve Jobs' enke og børn skulle have været til stede ved begivenheden. På et af billederne kan man se, at alle værftarbejdere og bådbyggere har fået en lille gave fra Steve Jobs' familie. 

Der er i vanlig Apple-stil ikke fuldt indblik i alle detaljer. Båden skulle være mellem 70 og 80 meter lang og primært lavet i aluminium. I styrerummet sker navigationen selvfølgelig via syv 27-tommer iMacs.

Se mere på OneMoreThing.nl.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere