Artikel top billede

Facebook vil ikke udvikle app til Windows 8

Twitter kommer snart med sin egen app til Windows 8, men Facebook melder hus forbi.

Facebook er allerede integreret i kontaktdatabasen Peoples i Windows 8 og Windows RT, men der mangler stadig en rigtig Facebook-applikation. Det ser heller ikke ud til, at den kommer foreløbig. Facebook siger til Venturebeat at man ikke har planer om at udvikle sin egen app til Windows 8. Det sker samtidig med, at Twitter har bekræftet at man kommer med en app til det nye operativsystem.

"Vi bygger kun apps til iOS og Android. Du bør spørge Microsoft om alt, der er relateret til Windows 8," lyder det korte svar fra Facebook til Venturebeat.

Hos Microsoft vil man ikke kommentere om specifikke app-planer, men henviser i stedet til udvikleren - altså Facebook selv. Dermed bevæger man sig altså i ring. Facebook henviser til Microsoft, der henviser tilbage til det sociale netværk.

Men det er muligt, at Microsoft selv arbejder på en Facebook-app. Det er allerede set med Windows Phone, hvor det er Microsoft der har udviklet app'en til Facebook.

Så er meldingen anderledes klar fra Twitter.

"Windows 8 har brug for en fantastisk Twitter-app. Altså vil vi bygge den. Glæder os til at dele den med jer i de næste måneder," lyder meldingen fra Twitter Mobile.

Ifølge de seneste tal fra Microsoft er der solgt fire millioner opgraderinger til Windows 8 i de første dage efter lanceringen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere