Artikel top billede

Nu er det officielt: Live Messenger bliver fusioneret med Skype

Microsoft har nu officielt bekræftet, at Live Messenger bliver lukket i begyndelsen af 2013.

Nu bliver Windows Live Messenger og Skype fusioneret til én tjeneste - og det betyder samtidig, at Live Messenger lukker i første kvartal af 2013. Det fortæller Microsoft i en meddelelse, som dermed bekræfter gårsdagens rygter.

Det startede allerede med lanceringen af Skype 6.0 til Windows og Mac for nogle uger siden, hvor man kan logge på Skype med sin Microsoft-konto.

Hvis man opdaterer til den seneste version af Skype, skal man blot logge sig på med sin eksisterende Live-konto for at finde alle kontakterne fra Messenger.

Det betyder så også, at Live Messenger bliver lukket i alle lande næste år undtagen Kina, hvor Microsoft fortsat vil tilbyde denne tjeneste.

Microsoft fremhæver, at integrationen med Skype giver en række fordele for Messenger-brugere, herunder understøttelse for flere platforme som iOS og Android, videosamtaler med mobiltelefoner og Facebook-kontakter, skærmdeling og gruppekald.

denne side finder man en guide til, hvordan man kan kombinere sin Live Messenger- og Skype-konto.

Live Messenger har eksisteret under dette navn siden 2005, men bygger på den ældre tjeneste MSN Messenger, der går helt tilbage til 1999.

Skype blev stiftet i 2004 af danske Janus Friis og svenske Niklas Zennström. Det blev solgt til eBay i 2005, og fem år senere blev det så købt af Microsoft for 8,5 milliarder dollar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere