Artikel top billede

E-handlen boomer: Kunderne rykker på nettet i stor stil

En større og større del af handlen foregår via nettet. Se hvor meget nethandlen er steget, og hvor meget den kommer til at fylde næste år.

15 procent.

Så meget er handelen på nettet steget hvert år i Norden. Og intet tyder foreløbigt på, at der bliver lavet om på den trend, skriver vores svenske søstermedie IT24.

For selvom internethandelen er steget betragteligt år for år, tror forbrugerne selv, at de vil handle endnu mere til næste år.

Det fremgår af en rapport, som logistikvirksomheden Bring har udarbejdet i samarbejde med analysefirmaet Ipsos blandt mere end 1000 kunder i Sverige, Norge og Danmark, 150 internet-forretninger og 100 virksomheder, der ikke handler online.

Mere end en fjerdedel af de adspurgte butikker, der ikke driver en webshop går med planer om at åbne en webbutik inden for to år, og mere end halvdelen tror på, at mindst 10 procent af deres omsætning i samme periode vil komme fra salg via web.

Af rapporten fremgår det desuden, at 15 procent af virksomhederne mener, at internettet vil være deres vigtigste afsætningskanal i fremtiden.

Til IT24 fortæller Johan Holgersson, der er Business Developer hos Bring, at flere virksomheder ser store muligheder for vækst igennem e-handel, fordi det er muligt at nå et større marked og en øget tilgængelighed.

Læs også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere