Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Datingsitet Sex.dk efter angreb: Brugernavne kan være misbrugt

Chefen for datingsitet Sex.dk indrømmer, at sikkerheden på sitet har været for lav. Han kan ikke udelukke, at 30.000 danske brugernavne og kodeord er misbrugt efter hackerangreb.

Flere end 30.000 brugernavne og kodeord på datingsitet Sex.dk blev i går stjålet af hackere og offentliggjort på hjemmesiden Pastebin.com.

Chefen for datingsitet, Bo Jacobsen, erkender nu over for Version2, at brugernes login-oplysninger kan være misbrugt.

Sikkerhedskonsulent fra CSIS Peter Kruse har beskrevet hackerangrebet som et af danmarkshistoriens største og i øvrigt stillet sig tvivlende over for sikkerheden på Sex.dk.

"Vi indrømmer blankt, at Peter Kruses vurdering desværre er rigtig. Det undskylder vi mange gange, og desværre er skaden sket. Men for mig at se er der altså stadig ikke tale om personfølsomme oplysninger. En garanti for, at brugernavne og koder ikke teoretisk set kan være blevet misbrugt, vil jeg dog ikke give dig. For det kan desværre være tilfældet," siger Sex.dk-chefen til Version2.

Alle kodeord på Sex.dk er nu blevet nulstillet. Alligevel råder Peter Kruse Sex.dk-brugere til at skifte brugernavne og kodeord på andre sites, hvis man har genbrugt dem der.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.