Artikel top billede

It-problemer rammer togtrafikken

DSBs billetautomater har været ramt af tekniske problemer tirsdag morgen. Nu fungerer de igen, men det tager lang tid at købe billetter.

Tirsdag morgen har DSB's billetautomater været ramt af et teknisk nedbrud i hele landet. Det bekræfter DSBs pressevagt over for ComON. Det er it-problemer hos DSB, der er årsag til nedbruddet, men man har endnu ikke været i stand til at udpege den nøjagtige fejlkilde.

DSB fortæller dog, at det nu igen er muligt at bruge billetautomaterne, men systemet fungerer meget langsomt. Det betyder, at det kan tage 10 minutter eller mere at få sin billet i automaten.

DSB kan ikke oplyse, hvornår systemet igen kommer til at fungere med normal hastighed.

Det anbefales derfor at købe sin billet i Intercity-togene, og DSB lover, at personalet er informeret om problemerne og ikke vil udstede en bøde, selv om man ikke har fået købt en billet, inden man steg på toget.

Desuden kan man bruge DSB's billet-app til iPhone og Android, hvor man kan bestille og betale sin billet direkte fra mobilen. Den skulle ikke berørt af dagens problemer.

I hovedstadsområdets S-tog, hvor der ikke er billetsalg i togene, kan man købe et klippekort i en kiosk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere