Sådan finder du det mest effektive tidspunkt at lave Facebook-opdateringer

Ram det rigtige tidspunkt og få mest ud af dine Facebook-opdateringer.

Der er mange ting, der afgør, om din virksomheds Facebook-opdateringer blive en succes.

Det handler ikke kun om opdateringens kvalitet. Ofte handler det også om, hvordan opdateringen bliver timet.

Derfor har det amerikanske iværksættermagasin Inc. fundet en række gode råd til, hvordan du sikrer, at dine Facebookopdateringer bliver sendt afsted i det helt rigtige moment.

Gode opdateringer får høj eksponering
En Facebook-opdaterings succes kan ofte defineres ved, hvor mange personer den er blevet eksponeret for.

Og det er ikke en konstant. Du ser sjældent alle de opdateringer, som en virksomhed laver. Eksempelvis tyder meget på, at Facebook for nylig har ændret i sin algoritme, således at opdateringer fra virksomheder nu bliver eksponeret for færre og færre personer.

Men til gengæld bliver Facebook-opdateringer eksponeret for flere og flere personer, hvis den bliver liket og kommenteret meget. Det vil sige, at der er større sandsynlighed for, at du ser en opdatering fra en perifær ven eller en virksomhed, du sjældent er i kontakt med, hvis opdateringen bliver liket og kommenteret heftigt.

På den næste side kan du se fire tip til, hvordan du gør din Facebook-opdatering mere succesfuld ved at poste den på det helt rette tidspunkt.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med splinternye bærbare: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?