Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Samsung hævder at iPad Mini krænker patent

Samsung har nu udvidet sin patent-retssag mod Apple, som nu også omfatter den seneste iPad og den nye iPad Mini.

Koreanske Samsung hævder nu, at den fjerde generation af iPad og den nye lillebror iPad Mini krænker selskabets patenter. Samsung og Apple har allerede sagsøgt hinanden for design-tyveri og patent-krænkelse - et opgør, der kører hos domstole i en række lande - og nu bliver de seneste produkter fra Apple også inddraget i denne strid.

Ifølge et dokument til retten, som CNET har fået fat i, mener Samsung, at "alle Apple-produkter med indbygget højtaler og lydudgang" krænker et bestemt patent, og de nye produkter fra Apple bør derfor automatisk tages med i retssagen.

Foruden iPad og iPad Mini er det også den femte generation af iPod Touch, som skal tilføjes til listen over patentkrænkende produkter. Samsung har tidligere også tilføjet iPhone 5, der blev lanceret, efter at sagen startede. Det har domstolen accepteret den 15. november.

Apple har tidligere hævdet, at en hel stribe af produkter fra Samsung krænker firmaets design- og teknologi-patenter, herunder Galaxy S3 og Galaxy Nexus.

I august blev Samsung dømt til at betale en erstatning på omkring 6,2 milliarder kroner til Apple. I den sag havde Samsung også forlangt erstatning af Apple, men det sydkoreanske selskab fik ikke medhold i et eneste punkt ved den amerikanske domstol.

Dén afgørelse er nu anket, og der skal holdes et nyt retsmøde den 6. december, hvor Apple vil forsøge at få forbudt salget af en række Samsung-produkter i USA.

Men samtidig har Samsung altså sagsøgt Apple for patentkrænkelse i en anden retssag, og her forsøger koreanerne også at opnå en erstatning og forbud mod salg af Apples produkter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.