Artikel top billede

Kæde: Vi går efter at hapse flere Expert-butikker

Bejler både til Expert-medarbejdere om starte op selv, samtidig med at de har ti butikker i kikkerten

Electra-gruppen er ikke færdig med at charmere sig ind på resterne af det nu hedengangne Expert i Sverige, skriver IT24.

Denne gang er det de 73 butikker, der ikke var franchise, som er blevet interessante for Electra-gruppen, eller i hvert fald deres nu afskedigede medarbejdere.

Ifølge IT24 bejler Electra, der driver butikskoncepterne Ring Up, Audio Video og Digitalbutikkerne i Sverige, til nogle af de nu tidligere medarbejdere i Expert for at få dem til at arbejde i nye butikker under Electra-gruppen.

Electra-gruppens koncernchef Anneli Sjöstedts siger ifølge vores svenske søstermedie, at Electra-gruppen har været i kontakt med et tocifret antal tidligere medarbejdere i Expertkæden. Det kan dog trække ud, fordi der muligvis skal dannes et nyt aktieselskab, skaffes nye kassekreditter i bankerne - og ikke mindst lokaler.

IT24 skriver, at Electra-gruppen satser på komme i gang så hurtigt som muligt med det nye projekt, så den går glip af julehandelen.

Electra har indtil nu i år haft en omsætning på lige under 700 millioner danske kroner. Det er mindre end eksempelvis den frivillige danske CBC-kæde. Det hører dog med til fortællingen, at Electras reelle salgsomsætning er noget mindre, fordi Electra også sælger it- og logistik-løsninger.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere