Artikel top billede

Nu har Windows 8 fået luft under vingerne

Flyselskabet Emirates vil uddele 1.000 tablet-pc'er med Windows 8 til sit personale.

Samtidig med den officielle lancering af Windows 8 i Dubai i sidste uge kunne flyselskabet Emirates annoncere, at man vil uddele 1.000 tablet-pc'er med det nye styresystem til besætningen på sine fly. Emirates fortæller, at man har valgt HP ElitePad 900, fordi den er let, har lang batteri-levetid og er rettet mod erhvervsbrugere. Den kommer dog først på markedet til januar.

Flyselskabet fortæller i en pressemeddelelse, at man har udviklet sin egen applikation til Windows 8, som henter data fra et system kaldet Knowledge Driven Inflight Service. Det kan blandt andet bruges til at gemme informationer om de flyrejsendes præferencer og foretage opgraderinger til business class eller første klasse i flyet.

De første 100 tablet-pc'er skulle være brug hos Emirates inden udgangen af januar, og i løbet af året skulle tallet så komme op på 1.000.

Men det er altså kun besætningen og ikke passagererne, der skal bruge disse tablet-pc'er. De skal dog også anvendes til at samle feedback fra de rejsende. Emirates skriver i sin meddelelse, at disse data bliver overført til hovedkvarteret så snart flyet er landet.

Emirates er kendt for at være på forkant med teknologien. I oktober kunne Emirates fortælle, at man fremover vil tillade, at passagerer på selskabets store A380-fly kan tale i deres mobiltelefon under flyrejsen.

I 1993 kunne flyselskabet installere de første satellit-telefoner på sine fly. Emirates kunne også tidligt tilbyde fax-maskiner over skyerne, og der kom trådløse netværk i de store A380-fly sidste år.

Flere andre flyselskaber har udskiftet de store og tunge pilothåndbøger med iPads, der nu er godkendt af den amerikanske Federal Aviation Administration.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.