Artikel top billede

Er det her Danmarks grimmeste hjemmeside?

Se samtlige nominerede til landets grimmeste hjemmeside her.

Har Hvidovre Badminton Klub Danmarks grimmeste hjemmeside?

Det er i hvert fald konklusionen efter en afstemning og juryvurdering arrangeret af webbureauet SpreadSite.

Hvidovre Badminton Klub har nu den uofficielle titel som indehaver af kongerigets grimmeste hjemmeside. Anden- og tredjepladserne tilfaldt henholdsvis Limos.dk og C.E. Nielsen.

En mangeårig favorit på ComON-redaktionen, Skovbo Revision, er også repræsenteret blandt i alt 21 kandidater.
Men førstepladsen tilhører badmintonspillerne, mener juryen. Se deres bemærkninger på billedet under artiklen.

"Websitet fremstår helt uprofessionelt, hvilket dog kan forsvares i forhold til, at det er en interesseorganisation med en bestemt type publikum. Det ville være noget andet, hvis det var et præsentationssite for en professionel virksomhed," siger Lisbeth Thorlacius, jurymedlem og lektor ved informationsstudier på RUC.

Derfor "vandt" den

I Hvidovre tager man "hæderen" med oprejst pande.

"Vores hjemmeside er 4-5 år gammel og benyttes af mange af vores 800 medlemmer. Jeg har svært ved at sætte en finger på, hvad der præcis skal forbedres. Alligevel kan jeg godt se, at den har brug for en markant opdatering," indrømmer bestyrelsesformand Henrik Frøling Pedersen, Hvidovre Badminton Klub. 

Direktør Fredrik Berggreen hos SpreadSite indrømmer, at man næppe har fundet frem til alle landets uhjælpelige eller gyselige hjemmesider, men håber at konkurrencen har skabt lidt opmærksomhed omkring bedre webdesign.

Læs mere om "Danmarks Grimmeste Hjemmesider" på SpreadSite.

Førstepræmien udløser meget passende en nydesignet hjemmeside til Hvidovre Badminton Klub.

Hvem har ifølge dig Danmarks grimmeste hjemmeside?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere