Artikel top billede

Ashton Kutcher spiller Steve Jobs.

Steve Jobs-filmen er færdig

Filmen om Steve Jobs har allerede premiere til januar.

Steve Jobs blev lagt i graven for et år siden. Nu er filmen om hans korte, men indflydelsesrige, liv snart på vej til det store lærred.

Allerede til januar bliver filmen jOBS vist frem på den kendte filmfestival Sundance Film Festival i USA.

Her vil man kunne se Ashton Kutcher i hovedrollen som Steve Jobs. Der har været rejst en del kritik af at bruge en Hollywood-kæledægge og skuespiller som pt er mest kendt som fjollet afløser for Charlie Sheen i tv-serien "Two and a Half Men". 

Men Ashton Kutcher er faktisk selv velbevandret inden for teknologibranchen. Han har investeret i flere opstartsvirksomheder og er bestyrelsesmedlem eller rådgiver for mange af firmaerne.

De første billeder i Kutcher i rollen som Apples-stifter viser også, at han har ret nemt ved at ramme den fysiske lighed med Jobs.

Steve Jobs' ven og senere fjende Sculley spilles af Matthew Modine, der blandt andet er kendt fra Full Metal Jacket. Medstifter Wozniak spilles af Josh Gad.

Derfor blev den udvalgt

"jOBS" følger Steve Jobs fra 1971 til 2000. Det vil sige både opbygningen af Apple og tiden, hvor han blev smidt på porten. Tiden hos NeXT og Pixar - og triumftoget tilbage til Apple.

Filmeksperterne hos Sundance forklarer til The Hollywood Reporter, at filmen fortjener at komme med på festivalen, fordi den er "inspirerende", og fordi Ashton Kutchers skuespil var "ganske bemærkelsesværdig".

Der er endnu ikke nogen trailer for filmen, men man kan følge udviklingen på IMDB. Filmens danske premieredato er sat til den 3. oktober næste år.

Sideløbende skulle instruktøren Aaron Sorkin også være ved at lave en Apple/Steve Jobs-film.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere