Artikel top billede

Prøv den danske Netflix-dræber gratis frem til februar

Nu er YouBio klar med sin videotjeneste, der skal tage kampen op mod især Netflix og HBO. De næste to måneder vil det være gratis at se film og tv-serier på YouSees nye storsatsning. Få adgang her.

YouSee har i flere måneder forberedt sig til intens krig på videostreaming mod især de amerikanske konkurrenter Netflix og HBO samt danske ViaPlay. 

Mens HBO åbenbart har slået sig selv ud med teknisk knockout, er Netflix og ViaPlay de eneste af de fire, som det er lykkedes at komme i luften. Indtil nu.

For i dag åbnede YouSee for sin videotjeneste, der hedder YouBio.

Den byder ligesom Netflix på et mix af film og tv-serier, og frem til februar vil det være gratis at prøve tjenesten.

Det er en såkaldt offentlig testperiode, hvor de sidste fejl skal ryddes af vejen, og der løbende fyldes op på den virtuelle filmhylde.

Du kan få adgang til YouBio via browseren på din computer ved at klikke her.

Opdatereret klokken 10.50: YouBio har fået så mange tilmeldinger, at der er kø på mailserverne. Derfor er der lang ventetid på at få en kvittering for tilmelding samt login.

Der er også adgang til YouBio via iPad, og senere vil der blive adgang til YouBio fra Android-enheder samt Smart TV. 

Desuden står YouSee bag en dedikeret YouBio-boks, der er tiltænkt brugere, som ikke modtager kabel-tv fra YouSee i dag.

Nuværende YouSee-kunder, der har en tv-boks, kan få adgang via den og menuen YouBio Plus.

C More Film - det tidligere CANAL+ - leverer indhold til videotjenesten, og derfor vil der på YouBio være adgang til en lang række film- og serier fra de store filmselskaber, herunder HBO.

Prisen for YouBio bliver 99 kroner om måneden og dermed 20 kroner dyrere end HBO og Netflix. Til gengæld følger der seks tv-kanaler med i abonnement fra YouSee: C First, C Hits, C Action, C Emotion, C Kids og C Series.

Det vil også være muligt at leje nyere film via YouBio, og her er prisen typisk 39 til 49 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere